Beheer uw betalingsmethoden in YouTube

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Dus door de bovenstaande stappen te gebruiken, kun je de betaalmethode eenvoudig beheren in YouTube, maar als je nog steeds hulp nodig hebt, neem dan zonder erbij na te denken contact op met YouTube-ondersteuning voor hulp en voor de juiste begeleiding.

Comments

Presentation Transcript

Beheer uw betalingsmethoden in YouTube:

Beheer uw betalingsmethoden in YouTube

:

Als u de betaalmethode op YouTube wilt verwijderen of wijzigen, maar geen idee hebt hoe u dat moet doen, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u bent hiervoor al op de perfecte plek gekomen. Ja, in deze blog leer je de stappen voor het beheren van de betaalmethode.

Slide 3:

Dus zonder nog meer tijd te verspillen, gaan we verder met de stappen, maar houd er rekening mee dat de stappen alleen voor computers en Android-apparaten zijn, niet voor iPhone of iPad.

Volg de onderstaande stappen om de standaardmethode te wijzigen::

Volg de onderstaande stappen om de standaardmethode te wijzigen: Op de computer: Allereerst moet je naar de lidmaatschapslink op YouTube gaan. Vervolgens moet u de optie voor ‘lidmaatschap beheren’ selecteren.

Slide 5:

 Daarna moet je naar de bewerkingsoptie. Daar zou je de pijl-omlaag zien, ga er gewoon naar toe. Daarna moet u de betalingsmethode selecteren.

Slide 6:

U moet het kaartnummer in de gegeven blanco invoeren. Ten slotte moet u, nadat u dit heeft gedaan, op de verzendoptie klikken. Op Android: Je moet eerst naar de profielfoto op YouTube gaan. Vervolgens moet u de betaalde lidmaatschapsoptie selecteren.

Slide 7:

 Vervolgens moet u naast de betalingsmethode de pijl Bewerken> pijl omlaag selecteren. Ten slotte moet u de betalingsmethode selecteren> voer het kaartnummer in en selecteer vervolgens de optie Verzenden.

Volg de onderstaande stappen voor het toevoegen van een back-upbetaalmethode::

Volg de onderstaande stappen voor het toevoegen van een back-upbetaalmethode: Op de computer: U moet eerst naar de lidmaatschapslink gaan en vervolgens de optie lidmaatschap beheren selecteren.

Slide 9:

Vervolgens moet u naar de bewerkingsoptie gaan. U vindt het gemakkelijk naast de betalingsmethode Back-up. Nu moet u een klik geven op de creditcard of bankpas toevoegen. Vervolgens moet u het nummer van uw kaart toevoegen en tenslotte op de optie selecteren tikken.

Op Android::

Op Android:  Eerst moet je naar de profielfoto gaan. Vervolgens moet u de betaalde lidmaatschapsoptie selecteren. U vindt de bewerkingsoptie naast de bestaande betalingsmethode. Ga daar gewoon heen en selecteer de bewerkingsoptie.

Slide 11:

Ga daarna naar de pijl-omlaag en kies de betalingsmethode. U moet het kaartnummer invoeren en vervolgens op de verzendoptie tikken. Dus door de bovenstaande stappen te gebruiken, kun je de betaalmethode eenvoudig beheren in YouTube, maar als je nog steeds hulp nodig hebt, neem dan zonder erbij na te denken contact op met  YouTube-ondersteuning  voor hulp en voor de juiste begeleiding.

NEEM CONTACT OP:

NEEM CONTACT OP YouTube klantenservicenummer Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je