Hoe een premium lidmaatschap van YouTube te krijgen

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

​We hopen dat het gemakkelijk was en dat u het lidmaatschap met succes hebt gekocht. Als je hulp nodig hebt met betrekking tot je YouTube-service, bel ons dan op ons YouTube-ondersteuningsnummer. We zijn hier om je te helpen met al je YouTube-problemen, of je nu premium lid bent of niet. Aarzel niet en bereik ons ​​meteen.

Comments

Presentation Transcript

Hoe een premium lidmaatschap van YouTube te krijgen :

Hoe een premium lidmaatschap van YouTube te krijgen

Slide2:

Als je nog nooit van dit lidmaatschap hebt gehoord, zijn we hier om je te vertellen over de voordelen van de deal. Het is een betaalde streaming-abonnementenservice. YouTube premium lidmaatschap waarbij u betaalt aan de app voor een verbeterde, soepele en ononderbroken ervaring. Het bevat YouTube, YouTube-video's, muziek, wijnstokken en wat niet. Het geeft u advertentievrije, rijke kwaliteit offline weergave zonder enig ongemak.

Stappen om een ​​youtube premium lid te worden:

Stappen om een ​​youtube premium lid te worden Ga naar www.com/premium tijdens het bladeren van uw apparaat . Als u bereid bent om het lidmaatschap te krijgen, logt u in op uw Google-account.

Slide4:

Als u de optie voor de gratis proefversie ziet, opent u deze . Omdat youtube premium betaling vereist, moet u de betalingsmodus selecteren . Klik op de knop "KOPEN" om de transactie te voltooien .

Slide5:

Ja, zo gemakkelijk is het. Het duurt nauwelijks tien minuten om deze procedure te voltooien. Voor eventuele lidmaatschapsgegevens. Aarzelend om de site youtube.com/paid_memeberships te bezoeken.

Voordelen die u krijgt als premium lid:

Voordelen die u krijgt als premium lid U kunt 30 dagen lang gratis muziek en video's op uw apparaat bekijken en downloaden. Reclamevrije video's Gebruikers zijn vrij om een tijdsbestek te selecteren.

Slide7:

Ze krijgen ook de optie om de planningstijd te upgraden Zodra uw abonnementstijd is verstreken, kunt u het abonnement verlengen. Als u ja zegt tegen de voorwaarden, kan dit ook automatisch gebeuren. Als u problemen ondervindt om u te abonneren op een premium lidmaatschap van YouTube, kunt u contact opnemen met ons  YouTube klantenservice  België .

Plannen beschikbaar voor een premium gebruiker:

Plannen beschikbaar voor een premium gebruiker Nu we alle kwesties met betrekking tot het concept hebben besproken, laten we het hebben over verschillende plannen. Er zijn drie plannen waaruit u kunt kiezen, waaronder:

Slide9:

Plan van een maand Gezinsplan Drie maanden premium plan Kies het plan dat geschikt is voor u en ervaar de geweldige voordelen van premium lid zijn.

Slide10:

We hopen dat het gemakkelijk was en dat u het lidmaatschap met succes hebt gekocht. Als je hulp nodig hebt met betrekking tot je YouTube-service, bel ons dan op ons  YouTube-ondersteuningsnummer . We zijn hier om je te helpen met al je YouTube-problemen, of je nu premium lid bent of niet. Aarzel niet en bereik ons ​​meteen.

NEEM CONTACT OP:

NEEM CONTACT OP YouTube klantenservicenummer Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je