Download YouTube-video's op een eenvoudiger manier

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Ik hoop dat je nu je favoriete YouTube-video's kunt downloaden. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met de YouTube klantenondersteuning voor een onmiddellijke oplossing. We hebben een toegewijd team van professionals om YouTube-gerelateerde problemen op te lossen. Klanten kunnen ons te allen tijde bellen omdat we dag en nacht beschikbaar zijn.

Comments

Presentation Transcript

Download YouTube-video's op een eenvoudiger manier :

Download YouTube-video's op een eenvoudiger manier

Slide2:

Wil je YouTube-video's downloaden? Bent u op zoek naar de eenvoudigste manier om dit te doen? Welnu, u bent op het juiste platform om dezelfde details te krijgen. In deze blog lees je over twee eenvoudige methoden om YouTube-video's te downloaden

Slide3:

Je kunt de video's niet rechtstreeks downloaden van de YouTube-app of browser omdat deze deze functie niet bieden. Er is een alternatief waarmee u YouTube-video's van uw keuze kunt downloaden. Laten we beginnen met een eenvoudige procedure.

Via VD in een browser :

Via VD in een browser Open YouTube in een webbrowser met behulp van computer of telefoon. Open nu elke video die u naar uw apparaat / systeem wilt downloaden.

Slide5:

Druk op het adres van de video in de balk bovenaan uw browservenster en voeg ‘vd’ toe voor het youtube-gedeelte en druk op Enter. Binnen enkele seconden wordt u doorgestuurd naar de VDY-website om die video te downloaden. Selecteer de videokwaliteit en klik op de knop Downloaden. Het zal beginnen met downloaden naar uw pc.

Via KeepVid op een system :

Via KeepVid op een system Open YouTube in een browser met behulp van telefoon of computer. Zoek uw favoriete video en open deze. Klik nu op het pictogram Delen dat wordt vermeld onder het videoscherm.

Slide7:

Hierdoor worden veel deelbare opties geopend, maar u moet op de blauwe kopieerlink klikken. Verlaat nu dit scherm en open een browser. Typ https://keepvid.pro in uw browser en druk op enter.

Slide8:

Nu moet u met de rechtermuisknop klikken op het veld "Link invoeren" bovenaan de webpagina. Plak de URL die u eerder van het YouTube-kanaal hebt gekopieerd. Druk op de blauwe knop Nu downloaden om het downloaden van de video te starten. Selecteer ook het downloadformaat

Slide9:

Ik hoop dat je nu je favoriete YouTube-video's kunt downloaden. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met de  YouTube klanten ondersteuning  voor een onmiddellijke oplossing. We hebben een toegewijd team van professionals om YouTube-gerelateerde problemen op te lossen. Klanten kunnen ons te allen tijde bellen omdat we dag en nacht beschikbaar zijn .

NEEM CONTACT OP:

NEEM CONTACT OP YouTube klantenservice Belgie Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je