Hoe geld verdienen met YouTube?

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Heeft u problemen met YouTube? Geen zorgen, we zijn hier om te helpen. Neem voor hulp contact op met onze YouTube klantenservice. Schiet op en zorg dat al uw problemen meteen worden opgelost.

Comments

Presentation Transcript

Hoe geld verdienen met YouTube?:

Hoe geld verdienen met YouTube?

Slide2:

Je hebt vast de verhalen gehoord van mensen die dollars verdienen via YouTube. Nou, we kunnen geen dollars zeggen, maar je kunt zeker snel beginnen met verdienen via YouTube als je een sterk abonneebestand hebt. Als u dit wilt doen, volgt u de gids

Stap 1 :- :

Stap 1 :- Stel je YouTube-kanaal in, want het is heel belangrijk om een ​​kanaal te hebben waar je je inhoud en video's kunt uploaden. Het toont je aanwezigheid op YouTube. Gebruik sleutelwoorden in de kanaalnaam of uw oorspronkelijke naam, omdat mensen hierdoor u gemakkelijk kunnen onthouden. Je kunt ook je gebruikersnaam of kanaalnaam wijzigen wanneer je maar wilt door je Google-account te bewerken.

Stap 2 :- :

Stap 2 :- Probeer de inhoud kort en hoog te houden. Probeer consistent te zijn met je uploads, omdat consistentie de sleutel tot succes is. Probeer bij elke volgende video te verbeteren, je zult het met de tijd leren. Probeer ook betere camera's en betere softwaretechnieken te gebruiken om de inhoudskwaliteit te verbeteren.

Stap 3 :- :

Stap 3 :- Om meer inkomsten te genereren, is het opbouwen van een publiek de belangrijkste en belangrijkste factor. Daar is geen magische sleutel voor, als je goede inhoud maakt, komen ze automatisch naar je toe. Soms ontvang je negatieve opmerkingen of zijn er ook haters. Het enige wat u hoeft te doen is ze te negeren. Inkomsten genereren is de toestemming om grote advertenties te plaatsen tussen je video.

Stap 4 :- :

Stap 4 :- Zorg ervoor dat je GEEN auteursrecht op je video hebt. -Ga naar www.youtube.com en klik op ‘’ mijn kanaal ’. -Tik bovenaan op ‘’ Videobeheer ’. - Druk op kanaal en schakel AAN om inkomsten te genereren

Stap 5 :- :

Stap 5 :- Stel Google AdSense in, u moet hen het juiste e-mailadres geven zodat ze u geld kunnen sturen. Het moet ouder zijn dan 18 om u aan te melden voor een Google AdSense-account.

Stap 6 :- :

Stap 6 :- Ga naar het kanaalmenu en controleer uw Analytics, hier kunt u uw inkomsten, videoweergaven van advertentieprestaties en meer bekijken.

Slide9:

Heeft u problemen met YouTube? Geen zorgen, we zijn hier om te helpen. Neem voor hulp contact op met onze  YouTube klantenservice . Schiet op en zorg dat al uw problemen meteen worden opgelost.

NEEM CONTACT OP:

NEEM CONTACT OP YouTube klantenservicenummer Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je