Hoe maak en optimaliseer je een YouTube-kanaal als een professional?

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Als je je aangetrokken voelt tot de populariteit van YouTube en je wilt je eigen YouTube-kanaal maken, zal deze blog je helpen. Een YouTube-kanaal maken is niet voldoende; je moet je kanaal goed optimaliseren om het gebruiksvriendelijk en opvallend te maken. Het moet een slimmere stap zijn om YouTube te gebruiken voor een geweldige ervaring en bekendheid met je bedrijf. Het helpt je om je merk te laten groeien en je creativiteit te delen met de wereld. De reden voor zijn verbazingwekkende populariteit is dat het meer dan een miljard gebruikers heeft en gemakkelijk toegankelijk is vanaf mobiel. Bekijk enkele ideeën om je kanaal te optimaliseren om meer verkeer te genereren:

Comments

Presentation Transcript

Hoe maak en optimaliseer je een YouTube-kanaal als een professional? :

Hoe maak en optimaliseer je een YouTube-kanaal als een professional?

Slide2:

Als je je aangetrokken voelt tot de populariteit van YouTube en je wilt je eigen YouTube-kanaal maken, zal deze blog je helpen. Een YouTube-kanaal maken is niet voldoende; je moet je kanaal goed optimaliseren om het gebruiksvriendelijk en opvallend te maken.

Slide3:

Het moet een slimmere stap zijn om YouTube te gebruiken voor een geweldige ervaring en bekendheid met je bedrijf. Het helpt je om je merk te laten groeien en je creativiteit te delen met de wereld. De reden voor zijn verbazingwekkende populariteit is dat het meer dan een miljard gebruikers heeft en gemakkelijk toegankelijk is vanaf mobiel. Bekijk enkele ideeën om je kanaal te optimaliseren om meer verkeer te genereren:

Kies de naam zorgvuldig :

Kies de naam zorgvuldig Je kanaalnaam is de identiteit van je kanaal, dus de eerste stap bij het maken van een kanaal is het kiezen van een unieke naam ervoor. Probeer je zoekwoorden in je kanaalnaam te houden, waardoor YouTube je kanaal kan weergeven in een resultaat wanneer een gebruiker naar dat trefwoord zoekt.

Het kanaal :

Het kanaal Vergeet niet de over ons-pagina in te vullen met relevante informatie over uw kanaal. Het zorgt ervoor dat je relevante informatie over je kanaal aan Google verstrekt. Je YouTube over wordt opgepakt als je kanaalbeschrijving op de Google-resultatenpagina, dus maak een uniek en relevant gedeelte over.

Verbind websites :

Verbind websites Verbind uw sociale media en persoonlijke website om de gebruiker persoonlijk met u te verbinden. Het helpt je om meer bekendheid en merkbekendheid te creëren via YouTube.

Optimaliseer geavanceerde instellingen :

Optimaliseer geavanceerde instellingen Met de optie voor geavanceerde instellingen kun je zoveel dingen op je kanaal beheren, zoals landvoorkeuren, kanaaltags, Google Adward verbinden, Kanaalaanbeveling toestaan, aantal abonnees weergeven, al deze functies moeten worden geoptimaliseerd om het kanaal zowel YouTube als gebruikersvriendelijk te maken.

Video-uploadfrequentie:

Video- uploadfrequentie Alleen een kanaal maken is niet voldoende, je moet er af en toe content voor maken. Het is erg belangrijk om regelmatig op YouTube te uploaden om je kanaal in de lijst met actieve kanalen te houden. YouTube beschouwde de constante uploads als de activiteit van een kanaal om het aan de gebruiker voor te stellen en het leidt tot het genereren van een abonneebestand.

Slide9:

Ik hoop dat deze tips je helpen om een ​​verkeersgenererend en populair kanaal te maken. Als je nog andere problemen hebt, kun je contact opnemen met  YouTube klantenservice  en de hulp krijgen van onze gekwalificeerde en ervaren technische experts.

NEEM CONTACT OP:

NEEM CONTACT OP YouTube ondersteuning belgie Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je