Hoe YouTube tijdelijk te blokkeren vanaf de iPhone

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Hoe YouTube tijdelijk te blokkeren vanaf de iPhone?:

Hoe YouTube tijdelijk te blokkeren vanaf de iPhone?

Slide2:

Even een pauze nemen van allerlei afleidingen? Nou, als dat het geval is, dan zal deze blog je helpen. Als het op entertainment aankomt, draagt ​​YouTube ongetwijfeld veel bij. Het is een ultieme bron van entertainment die soms ook een afleiding kan worden.

Slide3:

Maak je geen zorgen, we hebben een oplossing voor je die je kan redden van de afleiding die wordt veroorzaakt door YouTube. Blijf lezen en volg de onderstaande stappen om te leren hoe je YouTube van je iPhone kunt blokkeren.

Slide4:

Als je YouTube tijdelijk van je iPhone wilt knippen, is de beste manier om de app te verwijderen.  Om dit te doen, moet je op het YouTube-pictogram in je app-menu klikken en het vasthouden.  U kunt het pictogram loslaten wanneer het begint te trillen.  Klik op de X (kruis) aan de linkerkant van het app-pictogram.  Klik nu op Verwijderen om de app te verwijderen.

Slide5:

Nu u de app van uw apparaat hebt verwijderd, is het tijd om de YouTube-website te blokkeren . Open eerst Instellingen op uw mobiele telefoon en ga vervolgens naar het tabblad Algemeen. Blader omlaag totdat u het tabblad Beperkingen vindt en klik erop. Als u de Beperkingen hebt ingeschakeld voordat u mogelijk een pincode moet invoeren om deze te ontgrendelen. Anders kunt u het eenvoudig ontgrendelen door uw apparaatwachtwoord te bevestigen.

Slide6:

Tik op de optie Beperkingen inschakelen als dit nog niet is en stel vervolgens een toegangscode in. Gebruik voor uw eigen veiligheid een ander wachtwoord dan uw vergrendelscherm of app-toegangscode en bevestig dit vervolgens in het volgende veld. U kunt de optie Apps installeren uitschakelen zodat u geen enkel apparaat kunt installeren totdat u deze optie opnieuw inschakelt. Dit voorkomt dat iemand een app op uw iPhone installeert.

Slide7:

Blader nu omlaag naar de optie Websites en klik vervolgens op Inhoud voor volwassenen beperken. Selecteer Een website toevoegen in het gedeelte NOOIT TOEGESTAAN. Voer het websiteadres in het gegeven veld in, bijvoorbeeld www.youtube.com. Selecteer Gereed en sluit vervolgens de toepassing Instellingen

Slide8:

U kunt alle instellingen ongedaan maken wanneer u maar wilt en de toepassing opnieuw installeren om uw entertainment opnieuw te starten. De procedure kan ook nuttig voor u zijn als u kinderen hebt die de hele tijd op hun schermen hebben doorgebracht. Dit zal hun screeningstijd absoluut beperken door te beperken dat ze apps kunnen downloaden.

Slide9:

Ik hoop dat de blog nuttig was en dat het goed met je gaat. Als er iets anders is, kunnen we je hiermee helpen. Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons  YouTube ondersteuning  team. Onze technici zijn ervaren genoeg om al uw problemen met betrekking tot YouTube in seconden op te lossen.

NEEM CONTACT OP:

NEEM CONTACT OP YouTube klantenservicenummer Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je