Hoe maak je een YouTube-kanaal

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Hoe maak je een YouTube-kanaal

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

HOE MAAK JE EEN YOUTUBE-KANAAL

slide 2:

Kies een goede naam voor je YouTube- kanaal:- Denk aan een naam die niet veel mensen zullen gebruiken maar zich gemakkelijk zullen herinneren. Als het ongepast is heb je een slecht imago. Je kunt ervoor kiezen om je echte naam te gebruiken als je wilt of je kunt zelf een goede naam verzinnen. Onthoud dat als je eenmaal hebt besloten dat het even kan duren voordat je die gebruikersnaam opnieuw kunt wijzigen. Als u bijvoorbeeld de naam "Ready Spaghetti" hebt gekozen en u vervolgens realiseerde dat dit een slechte keuze was moet u mogelijk maximaal drie maanden wachten om die naam te wijzigen. Dus kies verstandig.

slide 3:

Vergeet niet om een coole gebruikersnaam en een pakkende kanaalnaam te maken:-Je wilt niet dat het zoals elk ander YouTube-kanaal is dus wees creatief en maak een totaal nieuwe die niemand anders dan jezelf zou kunnen bedenken.  Let op mogelijke misverstanden. Het woord artistiek klinkt bijvoorbeeld veel als autistisch vooral als je een Brits accent hebt. Tenzij beide woorden op u van toepassing zijn wilt u misschien iets anders kiezen.  Vermijd kanaal in je YouTube-kanaalnaam. Net zoals "Star Wars" cooler klinkt dan "Star Wars:

slide 4:

 Ga naar YouTube en log in met uw Google-account  Nadat u bent ingelogd ziet u uw naam of gebruikersnaam bovenaan in het linkermenu. Klik hier om toegang te krijgen tot uw gebruikerspagina.

slide 5:

Voeg een profielfoto toe op YouTube-kanaal:-  Het is een noodzakelijk onderdeel van je YouTube-kanaal. Zorg ervoor dat het iets te maken heeft met je kanaalnaam om ervoor te zorgen dat het niet wordt verward met die van iemand anders die er hetzelfde uitziet.

slide 6:

Voeg YouTube-kanaalart toe:- YouTube toont voorbeelden van hoe de afbeelding wordt weergegeven op de website een tv of een mobiel apparaat. Probeer de focus van de foto in het midden te plaatsen wanneer je kanaal op een mobiel apparaat wordt bekeken worden de zijkanten van de foto afgesneden. Je wilt niet met de helft van je gezicht achterblijven Steel geen kunst. Neem nooit het werk van iemand anders zonder toestemming. Gebruik gratis stockfotos of teken zelf.

slide 7:

Beschrijf je YouTube-kanaal:-  Voeg een korte beschrijving voor je kanaal toe om de kijker te laten weten wat voor soort inhoud hij kan verwachten. Om de kanaalbeschrijving aan te passen klikt u op het tabblad Over in het hoofdkanaalvenster. Klik daar op de knop "+ Kanaalbeschrijving".  Use the description to include links to your other websites or to update news about your YouTube-channel. Discuss who appears in your videos and link other related channels.

slide 8:

Geef je YouTube-kanaal een naam:-  Bekijk uw beschrijving en de beoogde video-inhoud. Gebruik dit om de naam te bepalen.  Bijvoorbeeld: als je videos gaan over het breien van mooie hoeden zou je het kunnen noemen: Proudly Knitted The Infinite Knitter of Woolly Mountains. Enzovoorts.

slide 9:

Voeg enkele links toe:-  Als je vanuit je YouTube-kanaal links naar je sociale media toevoegt zorg er dan voor dat je een apart account hebt gemaakt voor elk voorbeeld Facebook-pagina Twitter-account Instagram-account. Maar vergeet niet het wordt niet altijd aanbevolen om dit te doen.

slide 10:

NEEM CONTACT OP Dank je YouTube ondersteuningsnummer