adam_eva

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

v Muzeju Louvre v Parizu... Po še enem sestanku evropske skupščine se nekaj politikov odloči, da grejo do Muzeja Louvre, da si odpočijejo od stresa. Ustavijo se pred sliko Adama in Eve v Raju in premišljujejo.

Slide 3: 

Nakar Angela Merkel reče:  - Poglejte to telesno popolnost: ona je visoka in suha, on ima atletsko mišičasto telo ... Wunderbar! Zagotovo sta lika nemška.

Slide 4: 

Sarkozy nemudoma odgovori:  - C’est pas possible! Že na daleč se vidi erotični naboj v obeh likih... ona je tako féminin... on tako moški.... zavedata se, da bo kmalu prišla skušnjava... Oui, zagotovo sta francoza.

Slide 5: 

Gordon Brown odkima:  - Look it better! Umirjenost na njunih obrazih, kako prefinjeno stojita, kakšna kraljevskost je v njunih gibih, tako british zadržana... Lahko sta samo angleža, of course!

Slide 6: 

Po nekaj sekundah Pahor zine: -Ne strinjam se!!! LEPO PROSIM!. Poglejte bolje: sta naga, bosa, nimata hiše; vse, kar imata, je eno jabolko; se ne pritožujeta in povrhu si še mislita, da sta v raju... Ni dvoma, da STA SLOVENCA!!!!!