Xing Ermali

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

TVALB ofron telenovelat më të njohura dhe më të shikuara ne Shqipëri, Kosovë dhe Mali Zi, po ashtu dhe emisionet e filmat më të bukur shqiptarë. TVALB është i vetmi transmetues në SHBA me koleksionin më të madh dhe legal të filmave Shqiptarë. Cilësi dhe argëtim janë përvojat me TVALB. Shikoni lajmet, motin, dhe politikën nga e gjithë bota në Shqip. E gjithë kjo vetëm me paketën TVALB. Porosit tani. TVALB KANALET

Comments

Presentation Transcript

Shiko TV Kanale Shqiptare:

Shiko TV Kanale Shqiptare

ABOUT US ::

ABOUT US : TVALB OnDemand ju mundëson me klikimin e një butoni që të keni mijëra emisione televisive , filma , telenovela , muzikë , gjithashtu filmat e fundit shqiptarë , nën dispozicionin tuaj në cdo kohë . Për të filluar të shijoni TVALB OnDemand , ju mjafton të keni një IPTV Box të lidhur në internet dhe bota e OnDemand Enterteinment mund të jetë e juaja .

OUR GALLERY::

OUR GALLERY:

KONTAK NE:

KONTAK NE TVALB 2320 Arthur AveBronx , NY 10458 Phone : (877)-448-8252 Toll Free: (877) 44 TVALB E-mail : [email protected] Website: http://www.tvalb.com/

authorStream Live Help