ALMA_pau

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

ALMA : 

ALMA PAU FIGUERAS MARQUÈS CS2-6é TALLER D’EXPRESSIÓ CURS-09-10

INDEX : 

INDEX QUÈ VEIEM? COM HO VEIEM? QUE ESCOLTEM TÍTOLS PÀGINA 1-CONTINGUT. PÀGINA 2- CONTINGUT.

QUÈ VEIEM? : 

QUÈ VEIEM? PERSONATGES. L’Alma una nena d’uns 9 anys i molts ninots, de diverses races i èpoques. Exemples : Ninot de la bicicleta. VESTUARIS. Els vestuaris són antics i es poden veure que ni han de varies èpoques de l’any (estiu-hivern). Podem veure ninots de diversos països amb els vestits típics, com per exemple una nina xina, rusa, espanyola.... AMBIENTS. És un carrer vell , deixat (sense asfaltar) , solitari, amb cap cotxe i les botiges tancades. ÈPOCA. Sembla força moderna per el vestuari de l’Alma, però el carrer deixat i dins la botiga sembla que vagis endarrere el temps perquè és molt antiga. ESCENOGRAFIA. La botiga és senzilla, i tots els mobles són molt antics. Són carrers molt estrets i coberts de petites pedres, sembla que només hi passin carruatges i les parets i finestres de les cases són molt antigues.

COM HO VEIEM? : 

COM HO VEIEM? PLANS. De pla detall, no n’hi ha. De primer pla, quant està mirant el ninot des de fora la botiga . De pla mig, l’Alma abans de girar-se quant està pujant el ninot que s'assembla a ella. De pla americà no n’hi ha. De pla general, quan l’Alma va saltant pel carrer, està escrivint el seu nom a la paret etc... . PUNTS DE VISTA. Tot és objectiu menys quant està mirant el ninot i quan és el ninot. MOVIMENTS DE CÀMERA. Tràveling frontal, el principi quan l’Alma va saltant pel carrer. Panoràmica quant és un ninot i es veu tota l'habitació. ENQUADRAMENT. Tot normal menys quant la nena va saltant pel carrer, que és picat. Quan l’Alma mira el ninot des de fora la botiga que és contrapicat. Quant és objectiu i està mirant el ninot des de fora la botiga se li veu la closca això vol dir que és zenital.

COM HO ESCOLTEM? : 

COM HO ESCOLTEM? SONS. Es senten els sons de: el ninot de la bicicleta, la porta que grinyola ( és vella ). DIÀLEGS. De diàleg no n’hi ha. MÚSICA. Canvia depenent de les imatges i el que està passant. Exemple: quant va per agafar el ninot. NARRADOR. De narrador no n’hi ha.

TÍTOLS : 

TÍTOLS El títol ve del nom de la nena ALMA , i si us hi fixeu quan escriu el seu nom a la paret només es veu el nom d’ella i aquest és el títol: ALMA.

CONTINGUT : 

CONTINGUT DE QUÈ TRACTA EL CURT? Tracta d’una nena que es diu Alma i que escriu el seu nom a una paret del carrer amb molts altres noms. Desprès apareix un ninot que va vestit igual que ella. Ella l’intenta agafar i quan ho aconsegueix es transforma amb ell i desprès veu que és una botiga encantada. I veu com el preparen un altra cop per el pròxim nen o nena. QUIN MISSATGE VOL FER ARRIBAR? Que no et posis on no et demanen.

CONTINGUT : 

CONTINGUT QUINS SENTIMENTS ENS FA ARRIBAR? Alegria al començament perquè se la veu molt feliç i contenta. I tristesa quan es converteix en nina, perquè se la veu amb molta por de la manera que mou els ulls. QUIN ES EL CONFLICTE PRINCIPAL ? I EL SECUNDARI? El principal era que la botiga estava embruixada i qui escrivia a la paret cauria a la trampa de la botiga. I el secundari és que molta gent havia caigut a la trampa de la botiga. De diferents edats, religions, països d'origen ... OPINIÓ PERSONAL. T’HA AGRADAT? PER QUÈ? QUÈ CANVIARIES? La meva opinió és molt bona perquè jo crec que aquest curt està molt ben fet i molt ben buscat. M’ha agradat molt perquè es molt bon curt. Jo no canviaria res l'únic que faria seria, fer la continuació.

authorStream Live Help