Τι σεξ κάνουν σε διαφορετικά μέρη της γης;

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Σκέφτικες ποτέ ότι το σεξ είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση και σε διαφορετικά μέρη της γης γίνεται με διαφορετικό τρόπο;

Comments

Presentation Transcript

Πως κάνουν σεξ σε κάποια μέρη του κόσμου:

Πως κάνουν σεξ σε κάποια μέρη του κόσμου Πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να σας φανούν χρήσιμες αν ταξιδέψετε εκεί.

Ιρακ:

Ιρακ Στο Ιρακ επιτρέπεται οι άντρες να έχουν σεξουαλική επαφή με ζώα, αρκεί όμως το ζώο να είναι θηλυκό. Αν το ζώο είναι αρσενικό τότε επιβάλλεται η ποινή του θανάτου στον ζωόφιλο.

Μπαχρέιν:

Μπαχρέιν Στο Μπαχρέιν επιτρέπεται στους ιατρούς να εξετάζουν τα γεννητικά όργανα της γυναίκας όχι όμως και να τα βλέπουν απευθείας. Για τον λόγω χρησιμοποιούν καθρέφτη. - Να βάλει χέρι μπορεί, μάτι όμως όχι.

Ινδονησία:

Ινδονησία Στην Ινδονησία ο αυνανισμός τιμωρείτε με αποκεφαλισμό. Που να βρεις τότε αυνάνες εκεί;

Γκουάμ:

Γκουάμ Στο Γκουάμ υπάρχει το επάγγελμα «διακορευτής παρθένας», δηλαδή υπάρχουν επαγγελματίες άντρες οι οποίοι γυρίζουν από χωριό σε χωριό και διακορεύουν της παρθένες γυναίκες πριν τον γάμο τους. - Υπάρχει καλύτερη δουλειά;

Ελλάδα:

Ελλάδα Στην Ελλάδα τα ροζ τηλέφωνα έχουν την τιμητική τους. Πέρυσι μόνο στον δήμο Αιτωλικού ο δήμαρχος πλήρωσε 200.000 ευρώ σε ροζ γραμμές . Τα σεξ τηλέφωνα ειδικά στης δημόσιες υπηρεσίες κάνουν θραύση ανάμεσα στους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν βρει αυτόν τον τρόπο για να διασκεδάσουν την βαρεμάρα της δουλειάς τους.

Αγγλία:

Αγγλία Στην πόλη Λίβερπουλ της Αγγλίας ο νόμος επιτρέπει στης πωλήτριες που πουλάνε χρυσόψαρα να μην φορούν σουτιέν στον χώρο της εργασίας τους, και να υποδέχονται τους πελάτες στο μαγαζί γυμνόστηθες.

Κολομβία:

Κολομβία Στο Κάλι της Κολομβίας ένα ζευγάρι μπορεί να κάνει σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου τους όμως είναι υποχρεωτική η παρουσία της πεθεράς η οποία θα επιβεβαιώσει το συμβάν.

Γερμανία:

Γερμανία Στο Άαχεν της Γερμανίας ο Ντικ Ρονεχαιμ ένας 32χρονος Γερμανός κατάφερε να μιλήσει σε ροζ τηλέφωνο επί 13 συνεχείς ώρες το 2010 και έκτοτε κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Ιταλία:

Ιταλία Ο Ιταλός Τζουζεπε Μάσσα το 1999 κατάφερε να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την κοπέλα του επι 12 ώρες καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ. Χρειάστηκαν να περάσουν 13 χρόνια για να το βελτιώσει ένας Γερμανός.

Βολιβία:

Βολιβία Στην Βολιβία ο νόμος απαγορεύει σε έναν άντρα να διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις ταυτόχρονα με την κόρη και την μάνα της. Θεωρείτε ως μη αποδεκτό από την κόρη.

ΗΠΑ:

ΗΠΑ Στην πόλη Μέριλαντ στης ΗΠΑ τα προφυλακτικά πωλουνται από αυτόματους πωλητές αποκλειστικά και μόνο σε μέρη όπου η κατανάλωση οινοπνεύματος επιτρέπεται.

Κοινωνικά δίκτυα:

Κοινωνικά δίκτυα 909 ροζ τηλ Roz tilefona Sex tilefona Tilefoniko sex