Promovare geografie

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Salut! Îți dorești să fii student, iar lumea în care trăiești nu-ti este indiferentă. În acest caz, Geografie - UVT Timișoara te-ar putea interesa! Pentru că... :

Salut! Îți dorești să fii student, iar lumea în care trăiești nu-ti este indiferentă. În acest caz, Geografie - UVT Timișoara te-ar putea interesa! Pentru că...

Slide2:

1. Vei putea cunoaște lumea cu tot ce are ea mai bun și mai interesant : oameni, locuri, obiceiuri, moduri de viață.

Slide7:

2. Vei avea ocazia să alegi acea specializare geografică care răspunde cel mai bine pasiunii tale: Geografie – pentru cei care vor să descopere Terra și fascinanata lume a fenomenelor sale.

Slide11:

Geografia turismului , dacă ești pasionat de turism.

Slide15:

Planificare teritorială , dacă îți dorești să contribui la modernizarea și buna organizare a așezărilor în care trăim.

Slide19:

Știința mediului , dacă iubești natura și vrei să contribui la protejarea mediului înconjurător.

Slide23:

3. Programele noastre de master continuă aprofundarea acestor domenii de interes: -Dezvoltare și amenajare turistică -Planificare și dezvoltare durabilă a teritoriului -Sisteme informatice geografice.

Slide25:

4. Prin stagiile noastre de practică vei călători în toate regiunile României și într-o bună parte din Europa (mobilităti Erasmus la universități din: Paris, Angers (Franța), Valencia (Spania), Utrect (Olanda), Tuebingen (Germania), Serbia, Ungaria etc.

Slide26:

Paris

Slide27:

Angers (Franța)

Slide28:

Valencia (Spania)

Slide29:

5. Asociația Studenților Geografi din Timișoara , prin experiența sa de peste 25 de ani, îti va îndruma pașii spre o viață de student plină de satisfactii și experiente geografice de neuitat (exchange-uri cu parteneri din întreaga lume, concursuri și alte activități studentești).

Slide33:

6. Orașul Timișoara , cel mai occidental oraș din România, cu un campus vibrant și o atmosferă tinerească, nonconformistă, îti oferă distracție dar și manifestări culturale de înaltă tinută.

Slide37:

Dacă te-ai hotărât să te alături marii familii a geografilor timișoreni ai făcut o bună alegere. Nu ezita să ne contactezi!

Slide38:

Noi suntem: Universitatea de Vest din Timișoara Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie Departamentul de Geografie www.geografie.uvt.ro

authorStream Live Help