ELS NENS I NENES DE SEGON

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

SOM ELS NENS I NENES DE SEGON

Tian:

Tian Quan vaig néixer pesava 2,990 kg. I mesurava. Ara peso 22,9 kg. I mesuro 1,25 cm. Visc a Blanes i la meva escola es diu Carles Faust. M’ agrada jugar a ping – pon, a futbol i basquet. El meu menjar preferit són els canalons i la pizza

ANA:

ANA Quan vaig néixer pesava 3 kg. I mesurava 53 cm. Ara peso 28, 2 kg. I mesuro 1,27 cm. Visc a Blanes, i vaig a l’escola Carles Faust. M’ agrada saltar a corda i jugar a ping pon. El meu menjar preferit són els espaguetis i el gelat.

ADAYA:

ADAYA Quan vaig néixer pesava 3,200 kg i mesurava 52 cm. Ara peso 29,5 kg i mesuro 1,25 cm. Visc a Blanes i vaig a l’escola Carles Faust. M’agrada jugar a saltar corda i anar a la platja. El meu menjar preferit són els espaguetis i les maduixes amb nata .

Fran:

Fran Quan vaig néixer pesava 3,220 kg. I mesurava 50,5 cm. Ara peso 22 kg, i mesuro 1,23 cm. Visc a Blanes i la meva escola es diu Carles Faust. M’ agrada jugar a futbol. El meu menjar preferit es la pizza.

RAFA:

RAFA Quan vaig néixer pesava 3,060 kg i mesurava 48,5 cm. Ara peso 28,2 kg i mesuro 1,27 cm. M’agrada jugar a futbol i amb els meus amics Fran , Miquel i Tian . També m’agrada jugar amb la PSP i amb el meu pare a fet i amagar, a futbol,... El meu menjar preferit és la pizza i el gelat amb gust d’ou kinder.

MIQUEL:

MIQUEL Quan vaig néixer pesava 3,070 Kg. I mesurava 50,5 cm. Ara peso 30,4 kg. I mesuro 1,23 cm. Visc a Blanes, la meva escola es diu Carles Faust. M’agrada estar amb els meus amics i jugar a futbol. El meu menjar preferit són els espaguetis blancs, els macarrons gratinats, l’amanida i el meló .

MARIA:

MARIA Quan vaig néixer pesava 2,900 kg i mesurava 50 cm. Ara peso 27 kg i mesuro 1,22 cm. Visc a Blanes i la meva escola es diu Carles Faust. M’agrada jugar amb les meves amigues, m’agrada pintar i dibuixar. El meu menjar preferit són els canalons , els macarrons i els gelats.

LAURA:

LAURA Quan vaig néixer pesava 3,380 kg i mesurava 49,5cm. Ara peso 40 kg i mesuro 1,32 cm. Visc a Blanes i la meva escola es diu Carles Faust. M’agrada jugar a futbol i a tenis. El meu menjar preferit són la truita i les hamburgueses.

IKER:

IKER Quan vaig néixer pesava 3,760 kg. I mesurava 51,5 cm. Ara peso 25 kg i mesuro 1,26 cm. Visc a Blanes i la meva escola es diu Carles Faust. M’agrada jugar amb el meu germà i amb la wii. El meu menjar preferit són els macarrons , la pizza i el gelat de vainilla.

ARIADNA:

ARIADNA Quan vaig néixer pesava 2,850 Kg. I mesurava 48 cm. Ara peso 25 Kg. I mesuro 1,23 cm. Visc a Blanes i la meva escola es diu Carles Faust. M’agrada jugar a atrapar, al rellotge,... Amb les meves amigues. El meu menjar preferit són els macarrons, el gelat i les natilles.

MARIAM:

MARIAM Quan vaig néixer pesava 2,220 kg. I mesurava 42 cm. Ara peso 19,2 kg. I mesuro 1,16 cm. Visc a Blanes i la meva escola es diu Carles Faust. M’agrada jugar amb la corda amb els meus amics i amigues. El meu menjar preferit és el gelat, la sopa i les patates .

JORGE:

JORGE Visc a Blanes i la meva escola as diu Carles faust. M’agrada jugar a futbol, fer volar estels i anar al parc. El meu menjar preferit son pizza i la lasanya.

PowerPoint Presentation:

FINS AVIAT

authorStream Live Help