La reina i els seus amics

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

LA REINA I ELS SEUS AMICS:

LA REINA I ELS SEUS AMICS

PowerPoint Presentation:

HI HAVIA UNA VEGADA UNA REINA QUE PASSEJAVA PER UN BOSC MÀGIC, I ES VA TROBAR AMB UN GAT I AMB UN GOS . EL GOS LI VA DIR: -HOLA, BON DIA. QUÈ FAS PEL BOSC? -ESTIC PASSEJANT PEL BOSC MÀGIC PERQUÈ AL CASTELL M’HI AVORREIXO. EL GAT I EL GOS LI VAN DIR: -VOLS QUE T’ ACOMPANYEM? -SI, M’AGRADARIA MOLT!

PowerPoint Presentation:

PEL CAMÍ ES VAN TROBAR UN PALLASSO QUE ELS HI VA DIR: -PUC PASSEJAR AMB VOSALTRES? TOTS TRES LI VAN CONTESTAR: -SI.

PowerPoint Presentation:

PASSEJANT, PASSEJANT, VAN CAURE TOTS EN UNA TRAMPA. I VAN COMENÇAR A CRIDAR: SOCORS! SOCORS!

PowerPoint Presentation:

EL PRÍNCEP, QUE ESTAVA AL CASTELL, ESTAVA MOLT PREOCUPAT ,LI VA DIR A DOS GUARDIANS QUE ANESSIN A BUSCAR A LA REINA AL BOSC.

PowerPoint Presentation:

ELS GUARDIANS ES VAN SEPARAR PER BUSCAR MILLOR A LA REINA.

PowerPoint Presentation:

UN GUARDIÀ ES VA TROBAR A UN XINÈS I UNA XINESA. EL GUARDIÀ ELS HI VA PREGUNTAR: -HEU VIST A LA REINA? - NO L’HEM VISTA, PERÒ VOLS QUE T’ AJUDEM A BUSCAR-LA? -SI, MOLTES GRÀCIES.

PowerPoint Presentation:

L’ALTRE GUARDIÀ ES VA TROBAR UN POU AMB UN PEIX. EL GUARDIÀ LI VA PREGUNTAR: -HAS VIST A LA REINA? -HE SENTIT QUE ALGÚ CRIDAVA SOCORS. POTSER QUE SIGUI LA REINA. AMB L’AJUDA DEL PEIX, EL GUARDIÀ VA TROBAR LA TRAMPA. AMB UNA CORDA VA TREURE LA REINA, EL PALLASSO, EL GAT I EL GOS DEL FORAT.

PowerPoint Presentation:

DE CAMÍ CAP EL CASTELL LA REINA, EL GAT, EL GOS, EL PALLASSO I EL GUARDIÀ ES VAN TROBAR AMB: E L XINÈS, LA XINESA, AMB L’ALTRE GUARDIÀ I TOTS JUNTS VAN ANAR CAP EL CASTELL.

PowerPoint Presentation:

EL PRINCEP I EL REI ES VAN POSAR MOLT CONTENTS QUAN ELS VAN VEURE ARRIBAR I ELS VAN CONVIDAR A TOTS A UNA FESTA AL BOSC MÀGIC. I CONTE CONTAT AQUEST CONTE JA S’HA ACABAT.

AUTORS I IL·LUSTRADORS::

AUTORS I IL·LUSTRADORS: JORDI KOSROVIAN, NIL PONCE, MIREIA ÁVILA, KAYLA FERNÁNDEZ, AMANDA CÁCERES, JOAN LORENZO, AYA EL MOUDEN , RAFAEL CORTÉS, DESIREÉ ALCARAZ , FERNANDO ÁLVAREZ , MIRIAM ORTEGA I Mª MAGDALENA AMAYA.