prijsvergelijken besparen van geld nieuw

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Geld besparen kan op gemakkelijke manieren

Slide 2:

Je kunt geld besparen bij het boodschappen doen door: E en simpel boodschappenlijstje en de juiste supermarkt kiezen voor het huismerk, dat is bijna gelijk aan het A-merk Door op acties te letten

Slide 3:

Je kunt besparen op je vakantie door: H et wachten op een last minute reis Sites te bezoeken zoals boekvandaag.nl , waar alleen maar aanbiedingen worden getoond In het laagseizoen op vakantie te gaan

Slide 4:

Als je van te voren weet wanneer je een  pretpark, musea of dierentuin bezoekt, koop dan je kaartjes online. Er geldt vaak een korting. Enig nadeel, als het weer slecht is, zijn de kaartjes al gekocht.

Slide 5:

B ijna elke leverancier stunt met acties. Deze acties zijn vaak voor nieuwe klanten. H et loont dus om vaak over te stappen, om zo elke keer weer de beste actie te pakken . Door het vastzetten van de prijs, kun je niet meer overstappen. Dus pas op met het vast zetten van de prijs. Door de onderstaande tips kan je veel besparen op de energie kosten:

Slide 6:

Er valt veel te bezuinigen op verzekeringen door de onderstaande tips Bekijk elk jaar of jouw verzekering nog de goedkoopste is. Bij zorgverzekeringen kan je maar een keer per jaar overstappen. Door zorgverzekering vergelijken op www.prijsvergelijken.nl kun jij de beste zorgverzekering vinden die bij jou past.

Slide 7:

Voor meer informatie: www.prijsvergelijken.nl

authorStream Live Help