Vraag het probleem met uw Microsoft-account op

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Vraag het probleem met uw Microsoft-account op U hoeft zich geen zorgen te maken als u problemen ondervindt met uw Microsoft-account. U bent slechts een telefoontje verwijderd van het ijverige en typische team van technici. Bel ons hulplijnnummer en praat met de experts over het probleem. De vertegenwoordiger zal vaststellen dat het probleem blijft bestaan ​​en u vervolgens een oplossing aanbieden. U kunt echter de richtlijnen volgen die in deze blog worden genoemd en als dit het probleem niet oplost, kunt u ons gratis nummer bellen en onmiddellijk hulp krijgen.

Slide 2:

Controleer voordat u begint welke Windows-versie u gebruikt, zodat u een geschikte oplossing krijgt. Hoewel Windows-versie nauwelijks van belang is voor de optie als u Windows 10 gebruikt, is er een wijziging in de opties en het navigatieproces. Hier zijn de stappen die u kunt volgen om de Microsoft Easy-fix op te lossen- Op Windows 10: Tik op de startknop, beweeg de cursor naar Instellingen, selecteer vervolgens Updates & Beveiliging en klik op de optie Problemen oplossen. Selecteer nu een type probleemoplossing waarmee u wilt beginnen en kies “De probleemoplosser uitvoeren”. Laat de probleemoplosser uitvoeren en beantwoord vervolgens de vragen die u zijn gesteld. Op Windows 8 of 8.1: Klik op de Start-knop, navigeer naar Instellingen en selecteer vervolgens Probleemoplossing. Volg daarna de instructies om het probleem op te lossen. Op Windows 7: Tik op de Start-knop en op het Configuratiescherm en druk op Probleemoplossing. Nu zou je de instructie moeten volgen om de storing op te lossen .

Slide 3:

Neem contact op met de technici als er een ander probleem blijft bestaan ​​of als u Microsoft Easy Fix niet kunt oplossen. We hebben de beste expert in Microsoft Klantenservice Nederland center. Om het team te bereiken, kunt u ons bellen of contact met ons opnemen via e-mail of live chat. Experts zijn beschikbaar op alle werkdagen en niet-werkdagen, zodat mensen onmiddellijk oplossingen krijgen. O riginele Bron

authorStream Live Help