Hoe een Gmail Slow-programma met Gmail Klantenservice te repareren

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Hoe een Gmail Slow-programma met Gmail Klantenservice te repareren? Is uw Gmail-account traag? Los dit probleem op en ontvang echte oplossingen van het beste en toonaangevende technische ondersteuningsteam. Gmail is een van de beste gratis e-mailproviders die zorgen voor de optimale functies en services voor hun gebruikers. Het zorgt ook voor geweldige beveiliging, zodat de gebruiker comfortabel en zonder angst toegang heeft tot zijn gegevens. Als u een probleem tegenkomt, zorgt Gmail voor een backend-service, zodat het probleem eenvoudig wordt verholpen. Vaak werkt Gmail zijn services bij zodat ze nieuwe ervaringen kunnen geven telkens wanneer een gebruiker zijn account bijwerkt. Een gebruiker kan nooit teleurgesteld raken in de Gmail-services, omdat deze alle basis- tot hoofdfuncties heeft die nodig zijn om hun werk te volbrengen. U kunt contact opnemen met de experts om uw probleem met Gmail Klantenservice Nederland op te lossen. Maak contact met ons en los al uw onzekere problemen op met ons snelhulpnummer.

Slide 2:

Volg de onderstaande stappen als uw Gmail-account zich traag gedraagt- Zorg ervoor dat u de verzoeklimiet voor accounts niet bereikt. Het bereiken van een limiet kan dit soort problemen in uw account veroorzaken. Stap 1: Schakel uw Gmail Advanced-instellingen tijdelijk uit. Open een willekeurige webbrowser en voer https; // mail.google.com/mail/?labs=0 in om Gmail te openen met geavanceerde instellingen uitgeschakeld. Test Gmail op traagheid. Stap 2: Als POP of IMAP is ingeschakeld voor uw domein, schakelt u dit tijdelijk uit voor het betreffende account. Meld u op uw apparaat aan met uw e-mailadres met uw G Suite-account. Klik op het tandwielpictogram en tik op instellingen. Klik vervolgens op Doorsturen en POP / IMAP. Als POP is ingeschakeld, kies POP uitschakelen. Als IMAP is ingeschakeld, klikt u op IMAP uitschakelen. Klik hierna op wijzigingen opslaan. Controleer of uw account start sneller of efficiënter werkt dan vroeger.

Slide 3:

Stap 3: Zorg ervoor dat elk Gmail-account door één individuele gebruiker wordt geopend. Als u gedeelde e-mailadressen nodig hebt, kunt u kiezen voor Google Business Group en gebruikmaken van de functies ervan. Voor meer hulp en ondersteuning kan de gebruiker technische ondersteuning krijgen van Gmail Klantenservice Nederland . Het team zoekt de oorzaak achter het probleem en zorgt voor het beste resultaat. Techneuten zijn beschikbaar op alle werkdagen en niet-werkdagen om compromisloze technische assistentie te garanderen. O riginele Bron