foto dettagli

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available

Comments

Presentation Transcript

Pamje kurioze: 

Pamje kurioze

Machu-Pichu: 

Machu-Pichu Kjo është një nga fotot e bukura që çdo turist mud të bëjë, në një ditë të qartë dhe me dritë, në rrënojat inkas të Machu-Pichu, në Perú

Machu-Pichu II: 

Machu-Pichu II Pa dyshim, efekti është befasues nëse sjellim foton në një kënd prej 90º. Shëmbëllimi i çuditshëm i malit më një fytyrë gjigante njeriu e zbukuruar me zbukurime indiane, bën të vështirë të spjegohet ndërtimin e saj nga dora e njeriut. Duke u bazuar në publikimin e kësaj fotoje, komuniteti shkencor ndërkombëtar ka përforcuar teorinë e prejardhjes jashtëtokësore të këtij qytetërimi. Inca

Pjesa e një puzzle?: 

Pjesa e një puzzle? Kapriço të natyrës

Ishulli në formë delfini: 

Ishulli në formë delfini Kapriço të natyrës

Një zemër: 

Një zemër Kapriço të natyrës

Ishulli i Faial në Azore: 

Ishulli i Faial në Azore Në vitin 1986, në Ishullin Faial në Azore, u verifikua një shtërngatë gjigante. Në gjirin e Horta (port mitik) Dallgë nga 15 deri 20 metra u përplasën në breg. Një fotograf i apasionuar bën disa foto për t’i pavdeksuar. Dy vjet më vonë do të vërë re se ka fotografuar fytyrën e Neptunit. Fotoja e tij është sjallë në të gjithë botën (përmasa e pamjes ka një madhësi prej rreth 70 metra).

Foto 11-S: 

Foto 11-S Fotoja nuk mund të jetë më eksplicite. Duke marrë një nga pamjet e shumta të atentatit kundra Kullave Binjake të ofruara nga CNN, mund të shihet fytyra e qeshur e Djallit mes flakëve të një prej ndërtesave. Disa të tjerë thonë se dallohen qartë edhe jo vetëm fytyra dhe brirët, por edhe pjesa tjetër e trupit dhe bishti.

PPS scaricata da www.Mondopps.com Vienici a trovare ed iscriviti alla mailing list, riceverai una PPS al giorno: 

PPS scaricata da www.Mondopps.com Vienici a trovare ed iscriviti alla mailing list, riceverai una PPS al giorno

authorStream Live Help