RENASTEREA | www.mototol.ro

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Să aveţi o zi minunată ! “Nu îndrăznim pentru că lucrurile sunt dificile, ci pentru că nu îndrăznim lucrurile sunt dificile” Seneca Astăzi e vineri, 15 octombrie 2010 15:09:49

Slide 2: 

Re-Naştere

Slide 3: 

Am pierdut o jucărie din copilărie… dar am păstrat amintirea persoanei care mi-a dat acel cadou cu dragoste necondiţionată.

Slide 4: 

Am pierdut privilegiile şi fanteziile copilăriei… dar am câştigat oportunitatea de a creşte şi de a trăi liber.

Slide 5: 

Am pierdut multe persoane pe care le-am iubit şi încă le iubesc … dar am câştigat afecţiunea şi aptitudinea de a lua exemplu din viaţa lor.

Slide 6: 

Am pierdut momente din viaţă pentru că am plâns în loc să zâmbesc … dar am descoperit că dacă semeni dragoste culegi dragoste.

Slide 7: 

Am pierdut în viaţă multe lucruri de mai multe ori. Dar, prin aceste “pierderi”, astăzi am înţeles valoare “câştigului” … pentru că totdeauna este posibil să te baţi pentru ceea ce iubeşti şi pentru că totdeauna este timp să o iei de la început.

Slide 8: 

Momentele vieţii în care v-aţi simţit obosiţi nu sunt importante. Ceea ce contează este că totdeauna se poate şi trebuie să o iei de la început. Re-Naşterea oferă o nouă oportunitate: aceea de a vă reînnoi speranţa în viaţă şi, cel mai important, de a crede în voi înşivă.

Slide 9: 

Aţi suferit mult din când în când ? … aţi făcut-o ca să învăţaţi.

Slide 10: 

Aţi plâns mult ? … aţi făcut-o ca să vă spălaţi sufletul.

Slide 11: 

Aveţi multe resentimente ? ... este o lecţie despre iertare.

Slide 12: 

Uneori vă simţiţi singuri ? ... este aşa pentru că v-aţi încuiat uşa.

Slide 13: 

Sunt momente când vă gândiţi că totul este pierdut ? ... Este începutul ameliorării situaţiei.

Slide 14: 

Vă simţiţi izolaţi ? Priviţi în jurul vostru şi veţi vedea oameni care aşteptă să le zâmbiţi pentru a se apropia de voi.

Slide 15: 

Re-Naştere. Astăzi este o zi excelentă pentru a începe un nou proiect de viaţă. Unde vreţi să mergeţi ? Priviţi mai sus, visaţi mai sus. Doriţi ce este mai bun; viaţa ne aduce ceea ce dorim.

Slide 16: 

Dacă ne gândim la puţin, puţin vom avea. Dacă ne gândim cu tărie la ceva mai bun şi acţionăm în acest sens, ce este mai bun va veni în viaţa noastră.

Slide 17: 

Astăzi este marea zi a curăţeniei mentale. Daţi deoparte tot ceea ce vă leagă de trecut, tot ceea ce vă face rău. Aruncaţi totul la gunoi, curăţaţi-vă inima, pregătiţi-o pentru o nouă viaţă, o nouă iubire, pentru că noi suntem fiinţe pasionale. Suntem capabili să iubim de mai multe ori pentru că noi suntem manifestarea iubirii.

Slide 18: 

Viaţa vă cheamă, vă invită la o nouă aventură, la o nouă călătorie, la o nouă provocare. În această zi, promiteţi-vă că veţi face tot ce este posibil pentru a vă atinge obiectivele; aveţi încredere în viaţă, aveţi încredere în voi înşivă.

Slide 19: 

Dacă aţi primit acest mesaj, mulţumiţi lui Dumnezeu că aveţi pe cineva care se gândeşte la voi. Nu toţi au acest privilegiu. V-a plăcut ??? Dacă da, trimiteţi-l la toţi prietenii voştri, dacă vreţi. Să aveţi o zi minunată !