o poveste adevarata | www.mototol.ro |

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

O POVESTE ADEVARATA Se numea Fleming şi era un agricultor scoţian sărac. Într-o zi, în timp ce muncea pentru a caştiga pâinea pentru familia sa, auzi un strigăt de ajutor provenind din direcţia unei mlaştini din apropiere.

Slide 2: 

Lăsă treaba pe care o făcea şi alergă spre mlaştină. Acolo, văzu un băieţel scufundat până la mijloc, care striga încercând cu disperare, dar în zadar, să se elibereze de noroiul în care căzuse .

Slide 3: 

Domnul Fleming îl scoase pe băieţel din mlaştină, salvându-l astfel de la o moarte îngrozitoare. A doua zi, se prezentă în casa sa sărăcăcioasă, un nobil îmbrăcat elegant, coborâd dintr-o frumoasă căruţă, şi se prezentă ca fiind tatăl băieţelului pe care omul îl salvă de la o moarte sigură.

Slide 4: 

“Doresc sa vă recompensez", îi spuse nobilul. “Dumneavostră aţi salvat viaţa fiului meu". “Nu, nu pot accepta bani pentru ceea ce am făcut”, răspunse agricultorul scoţian. În acel moment, fiul său se opri în faţa uşii casei. “E fiul dv.?" întrebă nobilul. “Da", îi răspunse mândru umilul agricultor.

Slide 5: 

Atunci, vă propun asta: Mă lăsaţi să dau fiului dv. acelaşi nivel de educaţie pe care l-aş da fiului meu. Daca fiul dv. vă seamănă, nu am nici un dubiu că va deveni un om de care vom fi mândri amândoi."

Slide 6: 

Domnul Fleming acceptă. Fiul umilului agricultor frecventă cele mai bune şcoli şi urmă medicina în faimoasa Şcoală de Medicină - St. Mary's Hospital din Londra

Slide 7: 

Deveni un medic strălucit cunoscut în toată lumea: Dr. Alexander FLEMING descoperitorul Penicillinei.

Slide 8: 

Que siempre nos consuela Nos guía Mulţi ani mai târziu, “băieţelul”care fusese salvat din mlaştină se îmbolnavi de pneumonie.

Slide 9: 

Cine salvă viaţa sa de data aceasta? .... PENICILLINA. Numele nobilului? Sir Randolph Churchill. Numele fiului?! ! Sir Winston Churchill.

Slide 10: 

Cineva a spus odată: Ceea ce vei dărui îţi va fi restituit.

Slide 11: 

Munceşte ca şi cum nu ai avea nevoie de bani Iubeşte ca şi cum nu ţi-ar fi făcut niciodată rău Dansează ca şi cum nimeni nu te-ar privi.

Slide 12: 

No puedes arreglar Cântă ca şi cum nimeni nu te-ar auzi. Trăieşte ca şi cum Paradisul ar fi pe pamânt.

Slide 13: 

Aceasta este săptămâna Internaţională a Prieteniei.

Slide 14: 

Trimite acest mesaj tuturor celor pe care îi consideri Prieteni

Slide 15: 

Va înfrumuseţa ziua cuiva. Nu ţi se va întâmpla nimic dacă nu o faci. Oricum, cineva va zâmbi citind acest mesaj.

Slide 16: 

Zâmbeşte!