OCELLS

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

DIVERSITATS D’ANIMALS:

DIVERSITATS D’ANIMALS POKEMONS ERIKA TONI DENISA NÚRIA PROJECTE 3r- COL.LEGI POMPEU FABRA- SALT CURS 2010 -11

ELS OCELLS:

ELS OCELLS CARACTERÍSTIQUES FÍSIQUES - Tenen dues ales i dues potes - Poden ser carnívors, herbívors i omnívors - Es poden desplaçar per terra i per l´aire. RESPIRACIÓ - Respiren per pulmons. REPRODUCCIÓ - Els ocells són ovípars. - Els ous tenen una closca dura.

EL COLIBRÍ:

EL COLIBRÍ Les seves plomes són de colors molt bonics . És molt petit. Té el bec molt llarg. S’alimenta del pol·len de les flors. Té la cua molt petita Fa ous petits. Es mou cap endarrere i cap endavant.

L’ABELLEROL:

L’ABELLEROL És mitjà. Té el bec taronja. Les plomes de l’ala són de color taronja i blau. El seu cos és de color blau. La cua és de color groc.

FALCÓ PELEGRÍ:

FALCÓ PELEGRÍ És de color blanc negre i gris. Té les ales punxegudes. La cua llarga. Una mena de grans bigotis. Medeix entre 38 i 50 cm. Viu en camps oberts. Fa el niu en penya-segats. És carnívor i aeri. Menja ocells que caça a gran velocitat amb les ales plegades.

EL BLAUET:

EL BLAUET És petit i de molts colors vius. Menja peix. S’assembla molt al colibrí. La part inferior és de color marró ataronjat El pollet comença a volar quan té 25-27 dies

LA MALLERENGA:

LA MALLERENGA Té el cap de color negre i blan. És petita i maca. Es desplaça volant amb las ales. Mengen insectes,aranyes i llavors Pon entre 6 i 10 ous

authorStream Live Help