MAMÍFERS

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

DIVERSITATS D’ANIMALS:

DIVERSITATS D’ANIMALS CALAVERES SAUL JÚLIA MOHAMED PROJECTE 3r, col.legi Pompeu Fabra, Salt Curs 2010 - 2011.

ELS MAMÍFERS:

ELS MAMÍFERS CARACTERÍSTIQUES FÍSIQUES - Les dents dures dels mamífers es diferencien segons l’ alimentació. - N’ hi ha de carnívors ,herbívors i omnívors. RESPIRACIÓ - Respiren per pulmons . REPRODUCCIÓ -Els mamífers són animals vivípars,es a dir, neixen del ventre de la mare. Les críes mamen la llet de la mare.

HAMSTER:

HAMSTER Té dents afilades i de forma punxeguda. Mengen les pròpies caques per aprofitar millor els nutrients que troben en la dieta herbívora. Té taques blanques i marrons, Té les orelles petites ,li brillen els ulls i mengen plantes .

EL CONILL:

EL CONILL És vertebrat. És herbívor. És terrestre. És vivípar. És més petit que la llebre. Pot ser domèstic i la llebre no. Respira per pulmons. Les potes del darrere l’empenyen per caminar i saltar.

LA CABRA SALVATGE:

LA CABRA SALVATGE Viu als Ports de Besseit. És de color marró. És vertebrat, terrestre, herbívor i vivípar. La Cabra cria quatre fills. Fa uns 65-90 cm d’alçada i uns 100-165 cm de llargada. Respira per pulmons.

LA GUINEU:

LA GUINEU Fa uns 80 cm de llarg amb una cua de 40 cm. Té les orelles punxegudes i un musell allargat. Té el pèl marró, rossenc a la panxa i a la punta de la cua. El coll és blanc.

RATA :

RATA Té les potes blanques . Viu en parelles. Cada família té el propi territori. Formen una xarxa de caminets i túnels excavats sota les plantes.

authorStream Live Help