INVERTEBRATS

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

DIVERSITATS D’ANIMALS:

DIVERSITATS D’ANIMALS FHINEAS I FERB NIL BONET ZENIA TERRES DAVID ARRANZ PAULA ESPINOSA PROJECTE 3r- COL.LEGI POMPEU FABRA- SALT CURS 2010 -11

ELS INVERTEBRATS:

ELS INVERTEBRATS CARACTERÍSTIQUES FÍSIQUES - SON INVERTEBRATS PERQUÈ NO TENEN OSSOS NI COLUMNA VERTEBRAL. - TENEN EL COS RECOBERT D´UNA CAPA DURA. RESPIRACIÓ - RESPIREN PER BRANQUIES I PULMONS. REPRODUCCIÓ - S’AJUNTEN LA PARELLA I FAN L’ AMOR.

L’ESTRELLA DE MAR:

L’ESTRELLA DE MAR És un invertebrat,aquàtic omnívor i ovípar. És troba a 2400m de profunditat. Viu a les roques de sota l’áigua, Normalment,a les vermelles o a les marrons. Te uns braços en forma de triangle. Menja,especialment cucs. Si li talles un braç li’n creix un altre. És un dels animals més curiosos del mar.

LA PAPALLONA:

LA PAPALLONA Te 4 grans ales recobertes d’escates. Presenten gran varietat de colors i dibuixos La seva boca és xucladora.

LA LIBÈL·LULA:

LA LIBÈL·LULA Fa entre 6 i 12 centímetres. Pon els ous dins l’aigua. L’adult viu només 5 setmanes. Menja insectes petits. Té dues ales transparents i antenes curtes. Ulls compostos a la part superior del cap. Es desplacen volant. Segons el que mengen són c arnívores.

L’ESCORPÍ:

L’ESCORPÍ Es un aràcnid. Pot arribar a fer 8 centímetres de llarg. Té el cos dividit en 2 parts: el cefalotòrax i l’abdomen. Al cap hi té els ulls, la boca i les urpes que acaben en pinces.

L’ABELLA:

L’ABELLA És un invertebrat aeri. Té el cos ple de pèl. Té sis potes i ales per volar. S’alimenta d’aigua,pol·len i nèctar de les flors. La reina es l’única femella i pon fins a 30.000 ous. Les abelles són socials i estan perfectament organitzades.

authorStream Live Help