AMFIBIS

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

DIVERSITATS D’ANIMALS:

DIVERSITATS D’ANIMALS RATOLINS BAKARY KEITA IAN GARCÍA ANDREA FERNÁNDEZ MARIAM KEBBEH PROJECTE 3r - COL.LEGI POMPEU FABRA - SALT CURS 2010 - 2011

ELS AMFIBIS:

ELS AMFIBIS CARACTERÍSTIQUES FÍSIQUES - Són vertebrats. - La majoria d`Amfibis viuen en llocs humits. RESPIRACIÓ -Són animals que tenen la pell nua. Respiren per pulmons i per la pell. REPRODUCCIÓ -Es reprodueixen un a sobre de l’altre i poden posar 100 ous.

Salamandra:

Salamandra Neix a l’aigua. El seu cos es divideix en cap, tronc i extremitats. Té la cua llarga. Té 4 dits a les potes del davant i 5 a les del darrera. Té la pell nua Respira per pulmons i per la pell.

EL GRIPAU:

EL GRIPAU Fa 4,5ó 6 cm de llargada La femella és una mica més gran que el mascle. El color és gris marronós o verd oliva amb taques més fosques. El ventre és blanquinós. Té la pell de l` esquena plena de berrugues ordenades.

LA GRANOTA:

LA GRANOTA Neix d’ ous. Quan són grosses canvien fa forma del cos. De vegades mengen mosquits.

EL TRITÓ:

EL TRITÓ Pot medir 15,20 cm. Quan són petits mengen invertebrats. La femella pot pondre 300 o 1.000 ous . Viu en basses i en pous. Viu al sud de Catalunya. S’amaguen a sota les pedres. Són grans. Són de molts colors.

Reineta Meridional:

Reineta Meridional Pot medir uns 6 cm de llarg. Té potes primes. Les posteriors llarguíssimes i coixinets terminals als dits. La seva pell és llisa i lluent, de coloració verd viu uniforme.

authorStream Live Help