RÈPTILS

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

DIVERSITATS D’ANIMALS:

DIVERSITATS D’ANIMALS RAICHUS CARLA REBECA JOEL ISSAM PROJECTE 3R- COL·LEGI POMPEU FABRA- SALT CURS 2010-11

ELS RÈPTILS:

ELS RÈPTILS CARACTERÍSTIQUES FÍSIQUES Són animals vertebrats. Tenen la pell recoberta d’ escates dures. El cos es divideix en el cap,el tronc i les extremitats i tenen una cua que és la continuació del tronc. Els rèptils és desplacen arrossegant el cos per terra. RESPIRACIÓ Respiren per pulmons. REPRODUCCIÓ Són animals ovípars. Els ous estan protegits per una closca dura. Enterren els ous a terra.

El cocodril:

El cocodril És gran i pot ser marró i verd. Té una boca gran i amb les dents molt fines i punxegudes. Té una cara llarga i té les escates dures. Té les potes curtes i creixen tota la vida. Fa una llargada de 5 metres=500cm. Es troben en rius i zones humides.

LES SERPS:

LES SERPS Són vertebrats . Són terrestres i aquàtics. Són carnívors. Són ovípars. No tenen potes.

TORTUGA MEDITERRÀNIA:

TORTUGA MEDITERRÀNIA Es un animal vertebrat. Es aquàtic i terrestre. Es omnívor. Les tortugues neixen per ous. Es ovípar. Mengen vegetals o també algun cargol o llimac, Té una closca dura.

LA SARGANTANA:

LA SARGANTANA ES VERTEBRAT. ÉS OMNÍVOR. ÉS OVÍPAR. POT ARRIBAR A FER UNS 12 CM DE LLARG. POT SER DE COLOR MARRONOSA,GRISENCA.

EL CAIMAN:

EL CAIMAN És carnívor. També és vertebrat . És ovípar. És terrestre. Té les potes petites i la cua petita. És més rapit nedant És més petit que un cocodril. Són perillosos a l’aigua.

authorStream Live Help