Plantestropicals_2

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Plantes tropicals : 

Plantes tropicals Clàudia Fàbrega Jan Ferrer Pere Jordà Lucia Piñas GRUP: CALAVERES – Cicle Mitjà 2 POMPEU FABRA (Salt) - Curs 2009/10

Introducció : 

Introducció El nostre grup hem buscat informació sobre les PLANTES TROPICALS. Ara sabem que: Las plantes tropicals es caracteritzen pel seu aspecte “exòtic”o tropical. La majoria viuen en climes calorosos. No resisteixen les gelades. Hi ha moltes espècies de plantes tropicals.

Manglar : 

Manglar El Manglaner és una planta que viu als rius. El seu fruit és el Manglar. El Manglar també és un ecosistema ple de Manglaners.

Baobab : 

Baobab Més conegut com arbre ampolla. El baobab pot arribar a fer més de 6 metres.

Papaia : 

Papaia El seu nom popular és papaier o papaia que és com s'anomena al fruit comestible. A d’altres països es coneix amb diferents noms populars, com per exemple, mamoeiro, chamburu, a Portugal, papaw tree, melon tree amb anglès, papayer amb francès, Papayabaum amb alemany i papaia amb italià

Cocoter : 

Cocoter És una palmera de la família de les arecàcies conreada o espontània a tots els països tropicals. El seu fruit és el Coco. No se sap d’on és originari. Pot arribar a mesurar més de 30 metres.

Per què aquí la fruita tropical és molt més cara? : 

Per què aquí la fruita tropical és molt més cara?

authorStream Live Help