plantesinteriorjardi_2

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PLANTES D’INTERIOR I DE JARDÍ : 

PLANTES D’INTERIOR I DE JARDÍ Lubna Boughassal Bargegasgh Jordi Gamell Devesa Pol Ovide Figueras Magalí Penalba Bover PROJECTE CICLE MITJÀ 2 – Curs 2009/10

Presentació : 

Presentació Fent el treball sobre les plantes de jardí i d’interior, hem après que: Hi ha plantes que només poden viure a l’interior perquè hi troben la temperatura que els agrada. Hem de saber com tenir cura de cada planta; no totes es cuiden de la mateixa manera. Hem descobert noms de plantes que no sabíem que existien, com per exemple: el tronc del Brasil.

QUÈ SÓN LES PLANTES D’INTERIOR? : 

QUÈ SÓN LES PLANTES D’INTERIOR? Una planta d’interior és una planta, el cultiu de la qual es realitza en llocs de baix sostre, com cases o oficines. Aquestes plantes són comunment conreades amb propòsits decoratius o per raons de salut, com purificadores de l’aire.

Ponsètia : 

Ponsètia Pot viure al sol i també a l’ombra. No necessita gaire aigua. Floreix d’octubre a desembre. El seu nom castellà és Pascuero.

Siningia : 

Siningia Necessita llum intensa, però sense sol directe. Requereix una humitat alta. Els bulbs es planten en testos i jardineres a la primavera i floreixen a l’estiu.

QUÈ ÉS UN JARDÍ ? : 

QUÈ ÉS UN JARDÍ ? Un jardí és un espai del paisatge planificat on s’hi conreen i mantenen plantes (flors, llegums, arbres fruiters o ornamentals) i altres formes de la natura, tot i que una senzilla gespa pot definir un jardí. Els jardins poden incorporar materials naturals o artificials.

LA TULIPA : 

LA TULIPA Compta amb més de 100 espècies. Són plantes bulboses perennes amb mides que van des dels 10 als 70 cm d'alçada. Floreixen els mesos d’Abril, Maig i Juny.

EL GERANI : 

EL GERANI Necessiten molta llum i només en climes molt calorosos poden estar a mitja ombra. No suporten les glaçades, també es poden tenir com planta d’interior en un lloc lluminós. Necessita poca aigua i sobretot un bon drenatge per evitar que es podreixin les arrels.

Com organitzar el nostre jardí : 

Com organitzar el nostre jardí

authorStream Live Help