La cat�strofe del Jap�

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

La catàstrofe del Japó:

La catàstrofe del Japó

Índex:

Índex 1.Japó 2.Terratrèmol 3.Tsunami 4.Centrals nuclears 5.Conseqüències del terratrèmol i tsunami 6.Bibliografia

Japó:

Japó El Japó és un petit país situat al Nord-est d’Àsia. La seva cultura és asiàtica a causa d’un procés històric que comença amb onades d'immigrants d’Àsia i del Pacífic i seguida per una forta influencia cultural de China i un llarg període de aïllament amb la resta del mon, ( Sakoku ) .

Terratrèmol:

Terratrèmol El terratrèmol del Japó va tenir una magnitud de 9,0 graus i va ser a les 14:46:23 hora local l’11 de Març de 2011. L’epicentre del terratrèmol era sota del mar a 130 Km de la costa a i això va provocar el posterior tsunami. Però els japonesos estan molt ben preparats per als terratrèmols i no va causar gaires danys materials ni va causar morts, no va causar gaires problemes.

Tsunami:

Tsunami El tsunami de Japó es va produir perquè l’epicentre del terratrèmol era al mar, prop de la costa i això va provocar un maremoto. Un maremoto és un terratrèmol a sota de l’aigua, aquest temblor produeix que l’aigua es desplaci i provoqui ones, que aquestes quan arriben a la costa en comptes de trencar i tornar al mar, segueixen endavant emportant-se tot el que troben. Els últims grans tsunamis han sigut, Chile el 1960 que el terratrèmol va ser de 9,5 graus, Indonèsia 2004 que el terratrèmol va ser de 9,3 Graus i el de Japó el2011 que el terratrèmol ha sigut de 9,0 graus.

Centrals Nuclears:

Centrals Nuclears La central nuclear de Fukushima , Fukushima1 és un conjunt de 6 reactors nuclears situats a la ciutat d’Okuma al Japó i és una de les 25 centrals nuclears mes grans del mon. Una central nuclear té 4 parts, el reactor nuclear, on es produeix la reacció nuclear, generador de vapor, elimina els residus (només tipus PWR), turbina, que mou el generador elèctric, i condensador, on es fa l’intercanvi de calor que refreda el vapor transformant-lo novament en líquid. Un dels últims accidents nuclears va ser el de Txernovil a Ucraïna el 26 d’abril de 1986.

Conseqüències del terratrèmol i tsunami:

Conseqüències del terratrèmol i tsunami Les conseqüències del terratrèmol i posterior tsunami van ser catastròfiques, sobre tot la crisis radioactiva de Fukushima i la gent que s’ha quedat sense casa o afectada per la radiació.

Bibliografia:

Bibliografia Vikipedia, pàgines d’Internet.

authorStream Live Help