WAT TE DOEN WANNEER UW MAC NIET KAN AFDRUKKEN OP DE CANON PRINTER

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Printers zijn een heel belangrijk onderdeel van ons leven geworden. We hebben ze nodig om allerlei klussen te klaren, of het nu groot of klein is. Hoewel de technologie de afgelopen jaren enorm is vooruitgegaan

Comments

Presentation Transcript

WAT TE DOEN WANNEER UW MAC NIET KAN AFDRUKKEN OP DE CANON PRINTER?:

WAT TE DOEN WANNEER UW MAC NIET KAN AFDRUKKEN OP DE CANON PRINTER?

Slide 2:

Printers zijn een heel belangrijk onderdeel van ons leven geworden. We hebben ze nodig om allantlei klussen te klaren, of het nu groot of klein is. Hoewel de afgelopen technology jaren enorm is vooruitgegaan, gaan Canon-printers.

Slide 3:

nog steeds veel kapot, en meer specifiek met Mac-apparaten. Het meest voorkomende probleem waarmee Mac-gebruikers worden geconfronteerd bij het gebruik van Canon-printers, is 'geen apparaat gevonden' terwijl het apparaat er recht voor staat.

Slide 4:

We begrijpen volledig dat het een zeer vervelende fout is die ook uw workflow kan schaden. Om u te helpen, heeft eleven  canon printer contact  enkele eenvoudige oplossingen bedacht die u kunt uitproberen voordat u contact opneemt met de professionals voor hulp. U kunt hun begeleiding meteen volgen of voor zelfbediening gaan.

Slide 5:

De basis en meest voorkomende thing om een ​​technisch apparaat te repareren, is het opnieuw opstarten, de wifi opnieuw opstarten en ook de printer. Maar je moet het duidelijk geprobeerd hebben. Als u merkt dat het probleem zich blijft voordoen, bekijkt u het foutbericht dat u krijgt van naderbij en probeert u een van de volgende oplossingen om dit te verhelpen.

1. STEL UW PRINTER CORRECT IN:

1. STEL UW PRINTER CORRECT IN Tik op het Apple-menu. Open Systeemvoorkeuren. Klik op Printers in scanners. Tik op het pictogram + om een ​​nieuwe printer toe te voegen. Select in de lijst die verschijnt uw printer om deze toe te voegen . Als deze oplossing niet werkt, kunt u contact opnemen puts eleven  canon klantendienst  of de volgende uitproberen trick.

Slide 7:

Navigeer naar Systeemvoorkeuren -> Printers in scanners Select uw printer in from lijst. Druk op het pictogram - om de printer te verwijderen. 2. RESET HET AFDRUKSYSTEEM

Slide 8:

Als het probleem niet is opgelost door de printer opnieuw te installeren, hebt u mogelijk ernstige Mac-problemen. We raden u aan de printer direct terug te sturen, maar voordat u dat doet, kunt u enkele algemene oplossingen proberen: 3. HERSTEL DE FABRIEKSINSTELLINGEN

Slide 9:

Zet de printer uit en trek de stekker uit het stopcontact. Sluit hem weer aan. Houd de Doorgaan-knop ingedrukt totdat u een pieptoon hoort of het apparaat begint te knipperen . U kunt contact opnemen met eleven  Canon Printer bellen  om te weten hoe u uw printer kunt retouren als u steeds weer technische problemen ondervindt.

Slide 10:

Het is geweldig als een van de bovenstaande oplossingen uw technische problemen oplost. Als geen van deze opties werkt, kunt u voor assisted op elk moment contact opnemen met eleven  canon printer klantenservice  , 24 uur per dag. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning, en we staan ​​zo snel mogelijk voor u klaar.

Neem contact op:

Neem contact op Canon klantenservice Bel nu: +32-28081298 SOURCE Dank je