STUURT UW CANON-PRINTERSTUURPROGRAMMA 'NIET BESCHIKBAAR'?

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Gebruikers van Canon-printers komen soms de fout 'printerstuurprogramma niet beschikbaar' tegen. Als u met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd of heeft gehad, betekent dit dat het besturingssysteem van uw computer uw printer niet kan herkennen. Als dit het geval is, is het het beste om het zo snel mogelijk te laten repareren, voordat het te groot wordt en andere problemen veroorzaakt. Je kunt wanneer dat gebeurt om hulp vragen aan onze Canon Printer contacteren, die het zo snel mogelijk zal oplossen.

Comments

Presentation Transcript

STUURT UW CANON-PRINTERSTUURPROGRAMMA 'NIET BESCHIKBAAR'? :

STUURT UW CANON-PRINTERSTUURPROGRAMMA 'NIET BESCHIKBAAR'?

Slide 2:

Gebruikers van Canon-printers komen soms de fout 'printerstuurprogramma niet beschikbaar' tegen. Als u met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd of heeft gehad, betekent dit dat het besturingssysteem van uw computer uw printer niet kan herkennen. 

Slide 3:

  Als dit het geval is, is het het beste om het zo snel mogelijk te laten repareren, voordat het te groot wordt en andere problemen veroorzaakt. Je kunt wanneer dat gebeurt om hulp vragen aan onze  Canon Printer contacteren , die het zo snel mogelijk zal oplossen.

REDENEN ACHTER DE FOUT 'PRINTERDRIVER NIET BESCHIKBAAR':

REDENEN ACHTER DE FOUT 'PRINTERDRIVER NIET BESCHIKBAAR' Als u de printer op de computer aansluit zonder dat de cd met stuurprogramma's de installatie uitvoert. Als het stuurprogramma-installatieprogramma niet is gedownload van de officiële website van de fabrikant. Uw Windows heeft geen ingebouwde driver in de installatiedatabase.

Slide 5:

Aangezien de fout 'printerstuurprogramma niet beschikbaar' u niet toestaat gebruik te maken van de functies van het apparaat, zoals kopiëren, scannen, afdrukken en zelfs faxen, kunt u het probleem verhelpen door professionele hulp in te roepen van de juiste  Canon Printer klantendienst .

EENVOUDIGE METHODEN OM DE FOUT OPGELOST TE KRIJGEN :

EENVOUDIGE METHODEN OM DE FOUT OPGELOST TE KRIJGEN Sluit uw printer met een USB-kabel aan op de pc en zet hem AAN. Navigeer naar het Configuratiescherm en open Apparaten en printers. Klik op de link 'Een printer toevoegen' om de wizard Printer toevoegen te openen en de installatie te starten.

Slide 7:

Als u uw printer ziet, drukt u op Volgende en laat u het installatieproces voltooien. Als u uw printer niet ziet, drukt u op 'De printer die ik wil, staat niet in de lijst.' Druk op de link 'Een lokale printer of netwerkprinter toevoegen met handmatige instellingen' en vervolgens op Volgende.

Slide 8:

Selecteer uw USB-poort en klik op Volgende. Druk op de optie Windows Update. Selecteer uw printer in de lijst die verschijnt en klik op Volgende

Slide 9:

U ziet enkele instructies in de lijst die u zullen begeleiden bij het installeren van het printerstuurprogramma. Als u problemen ondervindt bij het volgen van de procedure, kunt u op elk gewenst moment bellen met ons  Canon Printer bellen .

INSTALLEER UW PRINTERDRIVER OPNIEUW :

INSTALLEER UW PRINTERDRIVER OPNIEUW Soms treedt de fout op wanneer het stuurprogramma beschadigd is of noodzakelijke bestanden ontbreekt. Als dit het geval is, moet u de software volledig van uw computer verwijderen en opnieuw installeren.

Slide 11:

Navigeer naar het Configuratiescherm. Open Apparaatbeheer -> Afdrukwachtrijen. Klik met de rechtermuisknop op uw printer en selecteer vervolgens Apparaat verwijderen.

Slide 12:

Bevestig uw beslissing door nogmaals op Verwijderen te drukken. Ga naar Apparaten en printer. Selecteer uw printer en klik op Verwijderen om deze te verwijderen.

Slide 13:

Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met onze technische ondersteuning van Canon via e-mail, telefoon of live chat. We beloven u de beste service en ultieme tevredenheid te bieden.

Neem contact op:

Neem contact op klantenservice Canon Printer Belgie Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je