ONTDEK HOE U DE FOUTCODE 5200 IN UW CANON-PRINTER OPSTELT?

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Als u een Canon-printergebruiker bent, moet u weten hoe goed het apparaat is. Hoewel het goed werkt, hebben sommige gebruikers bij onze Canon-klantenservice gemeld dat ze de fout 5200 met hun apparaat zagen. Deze fout treedt voornamelijk op vanwege een laag inktniveau en ook vanwege een defecte cartridge of printplaat. Als u deze fout ziet, betekent dit dat de inktcartridge leeg of bijna leeg is.

Comments

Presentation Transcript

WAT ZIJN DE STAPPEN OM BITDEFENDER-FOUTCODE 1002 OP TE LOSSEN? :

WAT ZIJN DE STAPPEN OM BITDEFENDER-FOUTCODE 1002 OP TE LOSSEN?

Slide 2:

  Zoals u moet weten , is Bitdefender een cyberbeveiligingsbedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van antimalware- antivirusproducten . Het is ongetwijfeld de beste antivirussoftware die uw computersysteem beschermt tegen virussen , spyware, malware, ransomware , wormen , rootkits en andere cyberbedreigingen .

Slide 3:

Vanwege zijn veelzijdigheid in het omgaan met bijna alle soorten cyberdreigingen, geven mensen over de hele wereld er de voorkeur aan. Maar soms kunt u tijdens het bijwerken van de software in het systeem de foutcode 1002 tegenkomen.

Slide 4:

Als u het nog niet weet, treedt fout 1002 op als er een probleem is dat de update op uw computersysteem registreert. Dit komt door de aanwezigheid van ongewenste bestanden op de computer.

Slide 5:

Als u met deze fout wordt geconfronteerd, moet u onmiddellijk contact opnemen met de juiste  klantenservice Canon Printer Belgie  voor hulp of deze stappen voor probleemoplossing zelf volgen.

1. HERSTEL DE REGISTRATIE-INSCHRIJVINGEN:

1. HERSTEL DE REGISTRATIE-INSCHRIJVINGEN  Druk op de Windows-toets en typ 'Command' in de zoekruimte. Houd de toetsen 'Ctrl + Shift' ingedrukt en druk op de knop 'Enter'. Kies 'Ja' wanneer u wordt gevraagd om de opdrachtprompt te openen. Typ 'Regedit' in het opdrachtpromptvenster en druk op Enter.

Slide 7:

Kies in de Register-editor de bestanden die betrekking hebben op foutcode 1002. Kies 'Exporteren' uit het bovenstaande menu en sla het bestand op. Controleer of 'Selected Branch' is geselecteerd in het exportbereik. Druk op Opslaan.

2. INSTALLEER HET ANTIVIRUS OPNIEUW:

2. INSTALLEER HET ANTIVIRUS OPNIEUW Ga naar het Configuratiescherm. Druk op de optie 'Een programma verwijderen'. Kies Bitdefender in de lijst en klik op Verwijderen.

Slide 9:

   Volg de instructies op het scherm om de software volledig te verwijderen.   Download en installeer de software vanaf de website nadat de procedure is voltooid. Een van de bovenstaande twee stappen moet voor u werken, maar in het geval dat dit niet het geval is, kunt u contact opnemen met ons Bitdefender technisch serviceteam voor assistentie.

3. UPDATE HET BESTUURDER:

3. UPDATE HET BESTUURDER Ga naar Instellingen. Kies de optie 'Update en beveiliging'. Controleer nu op updates. Start uw systeem opnieuw op wanneer de procedure is voltooid.

Slide 11:

Zelfs na het volgen van alle bovengenoemde oplossingen, blijft het probleem bestaan, u kunt contact opnemen met onze  Canon Printer ondersteuning  u uw probleem meldt, staan ​​onze technici klaar om u de juiste begeleiding te bieden.

Neem contact op:

Neem contact op Canon Printer belgie contact Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je