HOE 'VLEKKEN OP GEDRUKTE PAGINA'S' OPLOSSEN IN

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Canon-printers zijn een alles-in-u00e9u00e9n apparaat dat de rol van printer, scanner, kopieerapparaat en faxapparaat speelt. Dus als u problemen ondervindt met de machine, kan het een beetje verwarrend zijn om te weten waar het probleem ligt. Deze apparaten zijn erg handig als u het werk in korte tijd gedaan wilt hebben. Canon-printers kunnen niet alleen snel werken, d.w.z. ze kunnen u honderden afgedrukte vellen in een minuut bezorgen, ze zijn ook populair vanwege hun uitzonderlijke afdrukkwaliteit.

Comments

Presentation Transcript

HOE 'VLEKKEN OP GEDRUKTE PAGINA'S' OPLOSSEN IN UW CANON-PRINTER? :

HOE 'VLEKKEN OP GEDRUKTE PAGINA'S' OPLOSSEN IN UW CANON-PRINTER?

Slide 2:

Canon-printers zijn een alles -in- één apparaat dat de rol van printer, scanner, kopieerapparaat en faxapparaat speelt . Dus als u problemen ondervindt met de machine, kan het een beetje verwarrend zijn om te weten waar het probleem ligt .

Slide 3:

Deze apparaten zijn erg handig als u het werk in korte tijd gedaan wilt hebben . Canon-printers kunnen niet alleen snel werken , d.w.z . ze kunnen u honderden afgedrukte vellen in een minuut bezorgen , ze zijn ook populair vanwege hun uitzonderlijke afdrukkwaliteit .

Slide 4:

Maar het gebeurt zo dat mensen soms niet van deze functies kunnen genieten omdat hun printer niet goed werkt . Om eerlijk te zijn , dat kan een erg frustrerende situatie zijn . U kunt ze dus het beste oplossen door hulp in te roepen van het Canon Printer ondersteuning .

Slide 5:

Hun professionele en goed opgeleide technici hebben jarenlange ervaring in het veld , zodat ze weten hoe ze dergelijke problemen op de juiste manier moeten aanpakken wanneer ze zich voordoen .

Slide 6:

Een van de ongebruikelijke problemen die aan onze Canon Printer contacteren zijn gemeld , houdt verband met de vuile plekken op gekopieerde vellen in de printer. Mensen hebben gemeld dat hun kopieermachine bestaat uit willekeurige reeksen stippen die een verder perfecte kopie ontsieren .

ALS U VLEKKEN OP DEZELFDE PLAATS KIJKT :

ALS U VLEKKEN OP DEZELFDE PLAATS KIJKT Soms merken mensen de stippen of vlekken op dezelfde plaats en soms op verschillende plaatsen op. Als u de vlekken elke keer op dezelfde plaats ziet , is er waarschijnlijk sprake van vegen of vuil op de kopieerspiegel of het glas . Als dit het geval is, kunt u het probleem gemakkelijk overwinnen door het glas en de spiegels goed schoon te maken .

WANNEER U SPOTS OVER HET BLAD KENT :

WANNEER U SPOTS OVER HET BLAD KENT Sommige mensen hebben te maken met een meer willekeurige reeks vlekken die in het document worden herhaald . Als u met hetzelfde probleem te maken heeft , kan er een defect in de trommel zijn en is vervanging de enige oplossing .

Naast het volgen van de bovengenoemde oplossingen, zijn hier een paar andere dingen om in gedachten te houden: :

Naast het volgen van de bovengenoemde oplossingen , zijn hier een paar andere dingen om in gedachten te houden : Gebruik nooit geweld bij het laden en verwijderen van papier uit de machine.

Slide 10:

Volg de tijdlijnen voor vervanging van vitale onderdelen en armaturen om slijtageproblemen te voorkomen . Maak de machine van tijd tot tijd vakkundig schoon , aangezien de opeenhoping van vuil en puin tot veel problemen kan leiden .

Slide 11:

Als u nog steeds een probleem met uw printer ondervindt , neem dan onmiddellijk contact op met onze Canon Printer klantenservice nummer via e-mail, telefoon of live chat. Onze technici staan ​​ altijd voor u klaar .

Neem contact op:

Neem contact op Canon Printer ondersteuningsnummer Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je