WAT IS HET PROCES VAN HET DOWNLOADEN VAN DRIVERS OP CANON PRINTER

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

WAT IS HET PROCES VAN HET DOWNLOADEN VAN DRIVERS OP CANON PRINTER

Comments

Presentation Transcript

WAT IS HET PROCES VAN HET DOWNLOADEN VAN DRIVERS OP CANON PRINTER :

WAT IS HET PROCES VAN HET DOWNLOADEN VAN DRIVERS OP CANON PRINTER

Slide 2:

Om je Canon-printer goed te laten werken, moet je er verschillende software in installeren. De apparaatstuurprogramma's zijn altijd beschikbaar op de installatie-cd die bij de doos van de printer wordt geleverd. Als u die installatie-cd op uw computer uitvoert, worden de stuurprogramma's automatisch op uw computer geïnstalleerd. 

Slide 3:

En als u geen installatie-cd heeft, kunt u de stuurprogramma's downloaden van de officiële website van de fabrikant. Bovendien biedt Canon soms stapsgewijze instructies voor het downloaden, installeren en bijwerken van de stuurprogramma's. Dus hier is het exacte proces om de stuurprogramma's voor uw Canon-printer te downloaden:

Slide 4:

In de eerste stap moet u wat informatie verzamelen, zoals de serienaam en het modelnummer van uw Canon-printer en de versie van uw computerbesturingssysteem. Ga naar uw browser en zoek naar  Canon Printer Belgie , zoek de officiële website van uw apparaat en klik vervolgens op de ondersteuningsservices-pagina. Selecteer vervolgens gewoon de "ondersteuning en stuurprogramma's" aan de linkerkant van de kolom. Daarna wordt de pagina "ondersteuning en stuurprogramma's" geopend.

Slide 5:

In de derde stap moet u de optie "Printers en multifunctioneel" selecteren in de lijst Producttype. Zoek vervolgens uw apparaatserie en klik erop in de productfamilielijst. Controleer het modelnummer en de serie van uw apparaat op de afbeelding op de website. Klik vervolgens op de "stuurprogramma's en software" in de kolom aan de linkerkant.

Slide 6:

Lees bij de laatste stap de disclaimer en klik op "Ik ga akkoord" en klik gewoon op de naar beneden hellende pijl. Nu krijg je de optie om "Opslaan" op je computerscherm te klikken, klik erop om het op je computer op te slaan. Wacht tot het downloaden is voltooid en installeer de driver door erop te klikken.

Slide 7:

Als u nog steeds problemen ondervindt met betrekking tot uw Canon-printer, kunt u contact met ons opnemen op onze officiële website over  Canon Printer klantendienst   . We zullen proberen elk soort probleem met betrekking tot uw Canon-printer op te lossen.

Neem contact op:

Neem contact op klantenservice Canon Printer Belgie Bel nu: + 32-25885504 SOURCE Dank je

authorStream Live Help