VIND HIER EEN GEMAKKELIJKE OPLOSSING VOOR UW NORTON

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Norton Antivirus is een softwareproduct voor antimalware dat handtekeningen en heuristieken gebruikt om virussen te identificeren.

Comments

Presentation Transcript

VIND HIER EEN GEMAKKELIJKE OPLOSSING VOOR UW NORTON ANTIVIRUS ACCOUNT-PROBLEMEN :

VIND HIER EEN GEMAKKELIJKE OPLOSSING VOOR UW NORTON ANTIVIRUS ACCOUNT-PROBLEMEN

Slide2:

Norton Antivirus is een softwareproduct voor antimalware dat handtekeningen en heuristieken gebruikt om virussen te identificeren . Het beschermt uw computer en voorkomt dat virussen , wormen , spyware en Trojaanse paarden binnendringen en schade veroorzaken . Deze software voert continue scans uit om uw computer te beschermen terwijl u websites bezoekt of bestanden downloadt .

Slide3:

Norton-antivirus wordt regelmatig en automatisch bijgewerkt om ervoor te zorgen dat uw computer veilig blijft . Het blokkeert onmiddellijk en vraagt om uw toestemming om door te gaan met een bepaalde website nadat u hiervan op de hoogte is gesteld . Het blokkeert ook phishing- pogingen van websites die toegang proberen te krijgen tot uw privégegevens . Het is geautomatiseerd en begint te werken zodra u uw computer start.

Slide4:

In een poging om volledige automatisering te krijgen , doen zich altijd enkele technische problemen voor . Sommige van deze problemen zijn onder meer verbindingsfouten , app werkt niet , browsen op risicoboodschap , pop-ups, enz . Maar u kunt deze problemen gemakkelijk oplossen door contact op te nemen met onze norton klantenservice . We bieden een van de beste services voor technische problemen met Norton op de markt .

LAAT ONS LEREN KENNEN OVER DE PROBLEMEN MET NORTON ANTIVIRUS-GEBRUIKERS :

LAAT ONS LEREN KENNEN OVER DE PROBLEMEN MET NORTON ANTIVIRUS-GEBRUIKERS Norton antivirus isoleert en waarschuwt u onmiddellijk over een virus of een worm of iets dat mogelijk schade aan uw computer kan veroorzaken . Maar omdat we weten dat niets op deze wereld perfect is, geldt hetzelfde voor Norton, dat gemakkelijk met de juiste Nortort-ondersteunings dienst kan worden behandeld .

Laten we nu eens kijken naar enkele van de meest voorkomende problemen waarmee antivirusgebruikers van norton te maken hebben: :

Laten we nu eens kijken naar enkele van de meest voorkomende problemen waarmee antivirusgebruikers van norton te maken hebben : Onverenigbaarheidsproblemen Problemen bij het vernieuwen van software Informatie wordt niet bijgewerkt Installatieproces start niet

Slide7:

Problemen met het downloaden van software Norton- werkbalk ontbreekt Betalingsproblemen Software wordt niet geopend Software crasht herhaaldelijk Software werkt niet automatisch

HIER IS HOE U CONTACT MET ONS KUNT OPNEMEN :

HIER IS HOE U CONTACT MET ONS KUNT OPNEMEN Ons basisdoel is om onze klanten te helpen bij het oplossen van de problemen die zich voordoen bij het gebruik van antivirussoftware van norton , en voor dat doel bieden we ons norton ondersteuningsnummer . Onze interacties met onze klanten kunnen online of aan de telefoon zijn , maar ze voelen zeer persoonlijk aan . U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of livechat op onze website, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Slide9:

U kunt op elk gewenst moment contact opnemen met ons norton technische supportteam , omdat wij de klok rond werken om onze klanten de beste service te bieden . Onze technici zijn goed opgeleid in het bieden van de juiste technische ondersteuning .

Norton Antivirus klantenservicenummer :

Norton Antivirus klantenservicenummer +32-25885504 dank je