REUNIÓ 2n 13-14

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

DIMARTS, 1 D’OCTUBRE DE 2013 Reunió d’inici de curs de pares i mares de segon de primària

MESTRES QUE INTERVENEN A LES AULES::

MESTRES QUE INTERVENEN A LES AULES: TUTORES: 2n A: PATRICIA 2n B: MAITE ESPECIALISTES: Música : Maria Anglès : Ainhoa (2n B) i Roser (2n A) Educació Física : Roser Educació Especial : Carme M. Castellà: Maite (2nA) i Patricia (2nB) També col·labora amb nosaltres durant aquest curs l’ Anna , que fa a la nostra escola les pràctiques del seu darrer curs d’Educació Primària (estudiant de la UAB)

NORMES DE FUNCIONAMENT DEL CENTRE:

NORMES DE FUNCIONAMENT DEL CENTRE HORARI LECTIU: Matí: 9:00-12:30 hores Tarda: 15:00-16:30 hores És molt important la PUNTUALITAT , tant a les entrades com a les sortides. ACOLLIDA : Matí: 7:30 – 9:00 Tarda: 16:30 – 17:30 FALTES D’ASSISTÈNCIA: És necessari justificar les faltes d’assistència als mestres d del vostre fill/a a través de l’agenda o via telefònica .

PowerPoint Presentation:

QUOTA DE MATERIAL I SORTIDES: Recordeu que s’ha de lliurar el comprovant del pagament , tant del material com de les sortides, a la tutora del vostre fill. Els seus fills portaran a casa una relació de totes les sortides del curs i autoritzacions . Totes s’han de tornar signades a la mestra.

PowerPoint Presentation:

ANIVERSARIS. Podeu portar galetes i sucs per celebrar-ho amb els companys. No es repartiran llaminadures ni invitacions. MATERIAL QUE HAN DE PORTAR AL CENTRE: Una motxilla sense rodes. L’agenda de l’escola que servirà de via de comunicació mestra-pares. Cal signar les notes. No es poden portar: joguines grans, objectes de valor, etc. Tot el que es porti serà per compartir i l’escola no se’n farà responsable si no hem fet nosaltres la demanda. MEDICACIÓ Per a poder administrar medicaments als alumnes caldrà Autorització signada pels pares o tutors legals i, sempre que sigui possible, prescripció i recepta mèdica.

PowerPoint Presentation:

MENJADOR S’han de comunicar, abans de les 10:00 hores, les faltes d’assistència o la necessitat de fer dieta. TRANSPORT Si un nen no fa ús del servei de transport, cal que porti una nota a l’agenda , si no, l’enviarem a l’autocar. ENTREVISTES AMB LES FAMÍLIES El dia que la tutora del vostre fill/a té per rebre a la família és: dijous 12:30 – 13.30

ÀREES D’APRENENTATGE:

ÀREES D’APRENENTATGE

PowerPoint Presentation:

Parlar : Expressar-se amb claredat i ordre. ( S’ha de treballar a casa ). Escoltar : Retenir la informació principal. Comprendre missatges curts. Llegir : Trobar un moment per la lectura DIÀRIA . Supervisar la lectura, de vegades llegir en veu alta. Escriure : Redactar textos breus respectant l’ortografia natural. ÀMBIT DE LLENGÜES: LLENGUA I LITERATURA CATALANA I CASTELLANA, LLENGUA ESTRANGERA

MATEMÀTIQUES:

MATEMÀTIQUES Elaborar estratègies de càlcul mental . Identificar els elements d'un problema ; les dades i la pregunta i elegir l'operació que resol el problema . Redactar la resposta. Fer estimacions i mesures aproximades de longitud, capacitat, massa i temps . Aplicar el coneixement de les monedes . Reconèixer les formes i figures geomètriques. Interpretar gràfics senzills. Concepte de centena. Conèixer la numeració fins al 999 . Sumes i restes. Introducció a la multiplicació .

CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL I SOCIAL:

CONEIXEMENT DEL MEDI NATURAL I SOCIAL Treballar pautes de convivència i relació. Analitzar algunes manifestacions de la intervenció humana en el medi. Identificar els elements principals de l'entorn natural (l'aire, l'aigua, els animals, les plantes …). PROJECTE : aquest curs està relacionat amb l’any del PATRIMONI DE CASTELLBISBAL i que es treballarà a tota l’escola. Us anirem informant i demanant la vostra col·laboració.

EDUCACIÓ FÍSICA:

EDUCACIÓ FÍSICA La roba que han de portar els dies de piscina ha de ser còmoda, esportiva, i fàcil de treure i posar i ha d’estar marcada amb el nom. ESMORZAR: Cal venir esmorzats de casa i poden dur un petit esmorzar galetes, un suc,...a dins de la bossa de piscina. Els nens i nenes de segon realitzaran aquesta activitat durant el primer quadrimestre. El material bàsic que han de portar els participants són: banyador, tovallola, xancletes i casquet de bany de silicona (les ulleres de natació són recomanables però no obligatòries). Tot marcat amb el nom. PISCINA Cal que portin roba esportiva marcada amb el nom. Cal que portin una bossa de roba (cordills) amb una samarreta , unes vambes de recanvi, i una tovalloleta petita. Encara no es dutxen.

ORGANITZACIÓ DEL CURS:

ORGANITZACIÓ DEL CURS

PARES / MARES REPRESENTANTS DE CLASSEIÓ:

PARES / MARES REPRESENTANTS DE CLASSE IÓ Aquest curs volem demanar-vos aquesta col·laboració tan especial. Animeu-vos ! Actualització de dades a Secretaria. (correu electrònic)

ORGANITZACIÓ DE LES AULES: :

ORGANITZACIÓ DE LES AULES: Agrupaments : Grup classe . Mitjos grups : informàtica ( setmanalment ), anglès oral i dansa . Racons . E.E. : actuacions de manera prioritària dins i/o fora de l’aula (2 sessions setmanals ). S.E. P : suport educatiu individualitzat ( dues hores per setmana , dins de l’horari escolar, a català i matemàtiques ).

HÀBITS DE TREBALL I DE CONVIVÈNCIA:

HÀBITS DE TREBALL I DE CONVIVÈNCIA Ordre : - Endreçar i tenir cura del seu material i el de l’aula. Treball : Treballar en silenci . Presentar els treballs nets i polits. Acabar la feina proposada. Potenciar l’ autonomia a l’hora de treballar. Convivència : Demanar la paraula amb ordre i escoltar els companys. Participar activament en les tasques col·lectives. Aprendre a ser respectuós amb els companys i professors. Saber desplaçar-se ordenadament per l’escola (files).

DEURES:

DEURES De manera habitual els alumnes portaran deures el cap de setmana , de manera puntual poden portar algún altre dia si tenen feines endarrerides . Periòdicament portaran dictats per preparar a casa. És un hàbit de treball . Cal dedicar una estona amb la supervisió d’un adult . Els deures s’han de presentar nets i polits .

PowerPoint Presentation:

23 de setembre  St. Martí de Sarroca: La Verema 31 d’octubre  Parc Folch i Torres: Castanyada Octubre/ novembre Exposició Patrimoni de Castellbisbal . febrer  Museu de la pagesia de Castellbisbal . 27/28 de febrer  Colònies a l’Espluga de Francolí 19 de març  Teatre en Anglès a l’Auditori Els Costals Abril  Biblioteca + Carrers i places del nucli antic de Castellbisbal. 5 de maig  CRARC de Masquefa Juny  Sortida d’Educació Física al Parc de les Aigües COLÒNIES ??? 27 i 28 de febrer a L’Espluga de Francolí Mínim 37 alumnes entre les dues classes. SORTIDES DE CURS 2012-2013:

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA:

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA