Bli fri från dina Magbesvär

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Presentation av E-bok för att bli fri från sina magbesvär

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Varför lyckas jag aldrig bli fri från mina magbesvär? Hur ska jag få tillbaka en Lugn och Harmonisk mage?

Slide 2:

Hejsan! Mitt namn är Anton Hansson och i den här presentationen ska jag ge dig svaren på dessa frågor.

Slide 3:

Presentationen är till för dig som lider av något av följande besvär. IBS Kronisk diarré eller förstoppning En uppblåst mage och gaser En mage som ofta är spänd eller gör ont Illamående eller halsbränna Magkatarr

Slide 4:

Du ska också veta att du är absolut inte ensam om ha de här besvären. Det är många som under flera år har kämpat med att få kontroll på sin krånglande mage. Som har besökt både läkare , gjort tester provat olika dieter och kosttillskott.

Slide 5:

För många har det gått så långt att det känns helt naturligt att få magknip och en svullen mage efter att ha ätit.

Slide 6:

Men att ha en mage som regelbundet gör ont, svullnar upp, är förstoppad eller lös eller inte naturligt! För i princip alla så finns det en lösning på besvären.

Slide 7:

En lösning som antingen helt eliminerar magbesvären , eller drastiskt minskar dem. Utmaningen är att hitta den lösning som passar just dig. Vilket verkar vara lättare sagt än gjort.

Slide 8:

Så, tillbaka till den första stora frågan: 1. Varför lyckas jag inte bli av med mina besvär?

Slide 9:

Det enkla svaret: Väldigt få, även läkare, har tillräckligt med kunskap för att hitta grundorsakerna till problemen.

Slide 10:

Och om man inte vet orsaken till problemen, så blir det svårt att veta vad det är som behöver fixas?

Slide 11:

Det blir ännu svårare när man inser att det ofta är många olika faktorer som skapar problemen. Det är därför vissa enskilda metoder kan hjälpa lite gran men sällan helt lösa besvären.

Slide 12:

Det är som med ogräs, det gäller att dra ut rötterna, grundorsakerna, annars kommer de snart tillbaka. Det för oss till svaret på nästa stora fråga:

Slide 13:

2. Hur ska jag få tillbaka en Lugn och Harmonisk mage? Lösningen kan delas upp i 4 steg:

Slide 14:

Steg 1 . Hitta och eliminera. Maten du äter är en av de viktigaste faktorerna till magbesvär. Första steget är därför att identifiera vilka livsmedel det är som sätter igång besvären och sen testa att utesluta dem.

Slide 15:

I vissa fall kan magbesvär som pågått i flera år nästan direkt försvinna när vissa livsmedel utesluts. Konsten är att hitta vilka de är och sen faktiskt lyckas med att utesluta dem.

Slide 16:

Steg 2. Balansera tarmfloran I Tarmen har vi biljoner av bakterier som sköter flera viktiga uppgifter. Till exempel att stödja tarmens rörelser, skydda mot parasiter och aktivera immunförsvaret. För att detta ska fungera så behövs en balans av ”goda” och ”onda” bakterier.

Slide 17:

Hos många är tyvärr den här balansen rubbad, vilket leder till att tarmarna fungera sämre och parasiter och ”onda” bakterier kan ta över. När de får härja fritt så uppstår många av de vanligaste magbesvären. Vill man få tillbaka en lugn mage så måste man återställa bakteriebalansen.

Slide 18:

Steg 3. Stärk matsmältningen Magbesvär går ofta hand i hand med dålig matsmältning. När maten inte bryts ned tillräckligt kan den bli föda för bakterier. Bakterierna producerar samtidigt stora mängder gas, vilket kan få magen att svälla upp och göra ont.

Slide 19:

Det gör också att kroppen inte tar upp lika mycket av näringen och kan i längden ge näringsbrist med ytterligare problem som följd.

Slide 20:

Steg 4. Hjälp kroppens naturliga läkning Kroppen har en fantastik förmåga att läka sig själv, men det beror på hur hårt vi pressar den. Under dagen så bryter vi ned kroppen och spenderar vår energi. När vi sover repareras den och energilagrena fylls på. Det gäller att det finns en balans mellan nedbrytning och uppbyggnad.

Slide 21:

Tyvärr bryter de flesta ned sin kropp mer under dagen än de hinner bygga upp den på natten. Då slits kroppen snabbare och fler krämpor uppstår.

Slide 22:

Det här mönstret kan brytas genom att följa 6 grundpelare för hälsa. Genom att följa dessa så minskar förslitningarna och läkandet ökar.

Slide 23:

De fyra stegen är alltså: Hitta och eliminera Balansera tarmbakterierna Stärk matsmältningen Hjälp kroppen läka

Slide 24:

Tyvärr är det få som känner till de här och vet hur man rent praktiskt skall gå till väga. Därför är det också många som länge lidit av sina magbesvär i onödan. För att de saknat rätt kunskap.

Slide 25:

Med rätt kunskap och en stark önskan så kan nästan alla magbesvär lösas. Tidigare så delade jag endast denna kunskapen i mitt behandlingsprogram som kostade 995 kr. För många är det mycket pengar, därför har jag nu skrivit en e-bok som alla kan ha råd med och som tar upp de 4 stegen i detalj.

Slide 26:

I e-boken tas också upp: Hur fungerar kroppen? Vad kan gå fel som sätter igång magbesvären? De 4 stegen: I detalj och hur man praktiskt följer dem för att bli fri från sina magbesvär. De 6 grundpelarna: för att hjälpa kroppens egna läkningsarbete. Allt du behöver veta om rätt kost, träning, sömn, avslappning mm.

Slide 27:

Ingår i eboken … Ett 8 veckors program. Du s lipper lägga upp en egen plan, följ istället ett färdigt program som lagts upp för att vara så effektivt som möjligt. Konsten att nå sin mål och inte ge upp. När man väl har rätt kunskap så gäller det också att kunna följa den. Det är en konst som få har fått lära sig hur…

Slide 28:

Kostdagbok: färdig att fyllas i för att hjälpa till att hitta de livsmedel som ger besvär. Recept: några få superenkla recept ingår. Det är absolut ingen kokbok, men en start att börja ifrån.

Slide 29:

Fördelen med de metoder som presenteras i e-boken är att de är helt naturliga. Men även att de läker många andra system i kroppen eftersom alla sitter ihop och samarbetar.

Slide 30:

Så utöver en mer harmonisk mage så är det är även vanligt att folk får: mer energi viktförändring mot sin idealvikt blir mindre sjuka Ett bättre humör och mindre stress

Slide 31:

Det här låter ju så klart bra. Men jag vet samtidigt att det är många som lovar mycket. Därför erbjuder jag en 60 dagars 100% pengarna tillbaka garanti. Är du inte nöjd så får du tillbaka hela beloppet utan några som helst krav.

Slide 32:

Så, istället för att som förut behöva betala 995kr för mitt coachingprogram kan du nu få all den viktiga kunskapen för bara: 149 kr! Det här är ett begränsat introduktionspris nu när jag lanserar boken.

Slide 33:

En sak till... Även om kosttillskott sällan löser grundorsakerna kan de ge lindring och snabba på läkningen. Som en bonus får du därför även ett litet häfte över det mest effektiva kosttillskotten för att återställa balansen i magen och lindra besvären.

Slide 34:

Passa på att testa boken nu till introduktionspris. 149 kr för kunskapen om en Lugnare och mer Harmonisk mage är billigare än många av de små burkar av kosttillskott som säljs på apoteket.

Slide 35:

Tacka för att du har lyssnat och hoppas att du har lärt dig något nytt. För att beställa ett exemplar så är det bara att klicka på knappen nedan. Tack för mig!