The Tyler Group, BARCELONA MONUMENTEN, The Tyler Group

Views:
 
     
 

Presentation Description

Waar u in Barcelona wandelen, zult u worden begroet door iets interessants. Heel vaak de beste vondsten zijn per ongeluk, maar als u wilt zien van de meest bekende monumenten moet u meer dan een lang weekend in Barcelona. Is Gaudí fantastische Pedrera huis monument die je rondlopen kunt, verbazen over de onmogelijk natuurkunde en organische ontwerpen met modernista invloeden. Ter gelegenheid van de ontdekking van Amerika, staat het monument van Colombus kolom trots aan Barcelona zeekant, wijst naar Amerika. Er zijn een aantal gebouwen en monumenten met een meer moderne smaak in Barcelona. Torre Agbar, Barcelona’s antwoord op de augurk in Londen staat veelkleurige, een product van plezier ontwerpen en geïnspireerd door fonteinen water. Een andere toren, de Torre Collserola werd gebouwd voor het verzenden van overbrengingen voor de Olympische spelen in Barcelona en werd ontworpen door Norman Foster van Britse roem. Dus, heb je camera klaar als u Barcelona beroemde monumenten bezoeken zoals er genoeg is te zien en verrassingen wachten om elke hoek. Hieronder zijn dat slechts enkele van de Tyler groep Barcelona beste gespot op deze prachtige plek.

Comments

Presentation Transcript

THE TYLER GROUP:

THE TYLER GROUP Global Expat Connections Blog

BARCELONA MONUMENTEN:

BARCELONA MONUMENTEN Waar u in Barcelona wandelen , zult u worden begroet door iets interessants . Heel vaak de beste vondsten zijn per ongeluk , maar als u wilt zien van de meest bekende monumenten moet u meer dan een lang weekend in Barcelona. Is Gaudí fantastische Pedrera huis monument die je rondlopen kunt , verbazen over de onmogelijk natuurkunde en organische ontwerpen met modernista invloeden . Ter gelegenheid van de ontdekking van Amerika , staat het monument van Colombus kolom trots aan Barcelona zeekant , wijst naar Amerika .

PowerPoint Presentation:

Er zijn een aantal gebouwen en monumenten met een meer moderne smaak in Barcelona. Torre Agbar , Barcelona’s antwoord op de augurk in Londen staat veelkleurige , een product van plezier ontwerpen en geïnspireerd door fonteinen water. Een andere toren , de Torre Collserola werd gebouwd voor het verzenden van overbrengingen voor de Olympische spelen in Barcelona en werd ontworpen door Norman Foster van Britse roem . Dus , heb je camera klaar als u Barcelona beroemde monumenten bezoeken zoals er genoeg is te zien en verrassingen wachten om elke hoek . Hieronder zijn dat slechts enkele van de Tyler groep Barcelona beste gespot op deze prachtige plek .

PowerPoint Presentation:

Christopher Columbus Monument Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Barcelona is het beroemde Christopher Columbus Monument die een bird’s eye view van de stad bidet .

PowerPoint Presentation:

Collserola Tower De hoogste toren en monument van Barcelona biedt een panoramisch uitzicht en mededelingen van de stad .

PowerPoint Presentation:

La Pedrera La Pedrera is een van de meest beroemde appartementen en monumenten in Barcelona en het is gewoon een van Gaudí’s meesterwerken .

PowerPoint Presentation:

La Rambla La Rambla in Barcelona is bekleed met beroemde monumenten en kan worden gezegd dat er een monument op zich . http://barcelona.thetylergroup.org/2012/09/19/biografer-i-barcelona/ VISIT US AT:

authorStream Live Help