Spania demonstranter anklager EU av servilitet overfor markeder

Views:
 
     
 

Presentation Description

http://www.globalpost.com/dispatch/news/afp/130316/spain-protesters-accuse-eu-servility-markets madrid bp holdings related news updates Tusenvis av demonstranter marsjerte lørdag i Madrid og andre byer i Spania mot EU-lederne håndtering av den økonomiske krisen, fordømte "et EU som tilhører markedene". Marches, organisert av Spanias "indignados" protest bevegelse, kom etter at Kypros annonsert det ville ta en dukkert i bankkontoer for sine borgere å redde regjeringen fra en gjeld standard, en del av en 10 - milliarder euro ($ 13 milliarder) EU bailout avtale. "Vi ikke skylder noe. Vi vil ikke betale noe,"sa en banner båret av demonstranter i den nordlige byen Valladolid, et samlingspunkt rop ekko på marsjen i Madrid. "Få ut Troika," ropte demonstranter i hovedstaden, en referanse til trioen av kreditorer--EU, den europeiske sentralbanken og det internasjonale pengefondet--som er oppsyn Eurosonen bailouts brakt videre av gjeldskrise. madrid bp holdings related news updates JOIN TO US: http://www.sodahead.com/united-states/bp-holdings/group-29379/?link=ibaf&q=bp%20holdings READ RELATED/OTHER ARTICLES http://www.wattpad.com/9270075-bp-holdings-donerer-800-000-topix-bp-holdings http://open.salon.com/blog/catherinehalli/2012/11/22/bp_holdings_arbeid_hjemme_jobber_hvordan_unng_bli_lur

Comments

Presentation Transcript

Spania demonstranter anklager EU av servilitet overfor markeder :

Spania demonstranter anklager EU av servilitet overfor markeder http://www.globalpost.com/dispatch/news/afp/130316/spain-protesters-accuse-eu-servility-markets

PowerPoint Presentation:

Tusenvis av demonstranter marsjerte lørdag i Madrid og andre byer i Spania mot EU- lederne håndtering av den økonomiske krisen , fordømte "et EU som tilhører markedene ". Marches , organisert av Spanias " indignados " protest bevegelse , kom etter at Kypros annonsert det ville ta en dukkert i bankkontoer for sine borgere å redde regjeringen fra en gjeld standard, en del av en 10 - milliarder euro ($ 13 milliarder ) EU bailout avtale . " Vi ikke skylder noe . Vi vil ikke betale noe ," sa en banner båret av demonstranter i den nordlige byen Valladolid, et samlingspunkt rop ekko på marsjen i Madrid. " Få ut Troika," ropte demonstranter i hovedstaden , en referanse til trioen av kreditorer --EU, den europeiske sentralbanken og det internasjonale pengefondet -- som er oppsyn Eurosonen bailouts brakt videre av gjeldskrise .

PowerPoint Presentation:

I Madrid marsjerte demonstrantene til Puerta del Sol, sentrale plassen som var okkupert i flere måneder av indignados , som bevegelse ble født i mai 2011 og inspirert Occupy protester i andre land. Deres slagord og bannere dekket en lang rekke spørsmål som strekker seg fra nøysomhet kutt til korrupsjonsskandaler til arbeidsledighet . " Vi ønsker å fordømme situasjonen i Europa, hvor de redde bankfolk men gjør oss alle betale ," sa Teresa Partida , en arbeidsledig 60 år gammel kvinne . " De er svindlere , tyver . De bør bli til skamme ," sa Begonia Crespo , en 52 år gammel skuespiller , fordømte en skandale som lederne i Spanias høyreorienterte regjeringspartiet angivelig mottatt konvolutter fylt med kontanter .

PowerPoint Presentation:

Spania har blitt rammet hardt av nøysomhet tiltak pålagt under press fra EU å få sine kontoer i orden . Regjeringen tar sikte på 150 milliarder euro i besparelser ved utgangen av 2014. Det kuttet sin underskudd fra 9,4 prosent av brutto nasjonalprodukt i 2011 til 6,7 prosent i 2012, men har ikke vært i stand til å kutte sin 26-prosent arbeidsledighet eller stanse en malende tilbakegang , som så økonomien krympe 1,4 prosent i fjor .

authorStream Live Help