Prezentarea 1

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

DROGURI : 

DROGURI

NU FI DEPENDENT.FII INDEPENDENT! : 

NU FI DEPENDENT.FII INDEPENDENT! E atât de subtil si atât de parsiv drogul…Este precum o fiinta vie care la inceput iti da caldurasi incet-incet ti se baga pe sub piele si dupa aceea ajunge parte a vietii tale. Nu scapi.Traieste prin tine si nu mai ai ce sa faci!!!!

Canabis : 

Canabis Este unul dintre cele mai consumate droguri. Efectele constau in: - ritm cardiac crescut -foame si sete Consumul canabisului duce la: -diminuarea atentie si concentrarii -perceperea distorsionata a realitatii -slabirea memoriei.

Heroina : 

Heroina Heroina se incadreaza în categoria narcoticelor,fiind un analgezic puternic. Efectele constau in: -gura uscaaa,senzatie de greutate -panica,senzttei de voma -reducerea pulsului si frecventei respiratorii Consumul heroinei duce la: -boli hepatice si renale -complicatii pulmonare -diminuarea poftei de mâncare.

Cocaina : 

Cocaina Este un stimulent foartuternic ce afecteazaa direct sistemul nervos. Efectele constau in: -cresterea încrederii în forta fizica si intelectuala - cresterea ritmului cardiac -scaderea apetitului si amortirea nasului Consumul cocainei duce la: -epuizarea totala ,depresie -greata,insomnie si pierdere în greutate -o stare de slabiciune avansata

Ecstasy : 

Ecstasy Este un drog stimulent cu efect halucinogen. Efeclele constau în: -perceptiile sunt extrem de puternice -persoana se simte foarte energica -creste temperatura corpului Consumul de ecstasy duce la: -panica,greata si tremuraauri -iritabilitate,paranoia -dereglari ale poftei de mâncare.

Amfetaminele : 

Amfetaminele Sunt droguri din categoria stimulentelor. Efectele constau în: -senzatie de forta,veselie -cresterea tensiunii arteriale -delir, insomnie. Consumul amfetaminelor duce la: -panica, paranoia -tremuraturii, alterarea ritmului somn-veghe -modificari ale poftei de mâncare .

RENUNTAREA LA DROGURI : 

RENUNTAREA LA DROGURI Toate drogurile pot determina dependenta. Exista droguri care în functie de mai multi factori provoaca numai dependenta psihica,iar alte droguri determina si dependenta fizica. Tratamentul dependentei este dificil de realizat. Acesta se poate trata numai prin intermediul psihoterapiei si depinde de fiecare individ în parte De aceea un element foarte important în tratarea dependentei este viata sociala a persoanei. Fara o vointa foarte puternica si fara sustinerea prietenilor si a parintilor, tratarea dependentei nu are succes.