Presentació de Victorious

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Presentació feta per la classe Victorious de 5è 2013-2014 de l'Escola Sant Vicenç de Sant Vicenç de Castellet

Comments

Presentation Transcript

VICTORIOUS:

V I C T O R I O U S

EL PERSONATGE PRINCIPAL DE VICTORIOUS :

EL PERSONATGE PRINCIPAL DE VICTORIOUS EL PERSONATGE PRINCIPAL DE VICTORIOUS ÉS TORI VEGA. TÉ 16 ANYS I VIU A HOLLYWOOD AMB LA SEVA GERMANA, LA TRINA. VAN A UNA ESCOLA QUE ES DIU HOLLYWOOD ARTS.

PowerPoint Presentation:

ALTRES ACTORS I ACTRIUS La Cat a la vida real es diu ARIANA GRANDE. Va néixer el dia 26 de juny de 1993 als Estats Units d’Amèrica , a la ciutat Boca Ratón . La Jade a la vida real es diu ELIZABETH GILLIES. V a néixer el dia 26 de juliol de 1993 a Nova Jersey.

PowerPoint Presentation:

El Robbie a la vida real es diu MAT BENETT. Va néixer el dia 13 de novembre de 1991 a Nova York . L’André a la vida real es diu LEON THOMAS. V a néixer el dia 1 d’agost de 1993 a Los Angeles, Califòrnia. ALTRES ACTORS I ACTRIUS -2-

PowerPoint Presentation:

El Beck a la vida real es diu AVAN JOGIA. Va néixer el dia 9 de febrer de 1992 al Canadà. ALTRES ACTORS I ACTRIUS –i 3- La Trina a la via real es diu DANIELLA MONET. Va néixer a West Hills , Califòrnia .

Més personatges de Victorious :

Més personatges de Victorious

SINJIN: Es diu Van Cleef. Va néixer el 5 de març de l’any 1994 i surt de tant en tant en Victorious. LANE: En realitat es diu Lane Napper i és nascut el 22 de juny del 1997.:

SINJIN: Es diu Van Cleef . Va néixer el 5 de març de l’any 1994 i surt de tant en tant en Victorious. LANE: En realitat es diu Lane Napper i és nascut el 22 de juny del 1997.

SHAICOWITZ:

SHAICOWITZ Es diu en realitat Eric Lange. Va néixer el 19 de febrer del 1973 i és un professor de Hollywood Arts.

EL Creador DE Victorious:

És en Dan Schneider. Daniel James Schneider viu als Estats Units d’Amèrica. Va néixer el 14 de gener del 1966 a Memphis (Tennessee). É s un escriptor i productor tant de pel·lícules com de sèries de televisió. És president de la companyia Schneider´s Bakery . EL Creador DE Victorious

ELS GUIONISTES DE VICTORIOUS:

E L S G U I O N I S T E S D E VICTORIOUS Dan Schneider Arthur Gradstein Matt Fleckenstein

LA MÚSICA DE VICTORIOUS:

LA MÚSICA DE VICTORIOUS ELS QUE CANTEN LES CANÇONS SÓN: LEON THOMAS, ARIANA GRANDE, DANIELLA MONET I, SOBRETOT, VICTORIA JUSTICE. ELS AUTORS DE LES CANÇONS SÓN: MICHAEL CORCORAN, DAN SCHNEIDER, SAVAN KOTECHA, KOOL KOJAK, CJ ABRAHAM I, TAMBÉ, VICTORIA JUSTICE I LEON THOMAS III.

LA MÚSICA DE VICTORIOUS:

LA MÚSICA DE VICTORIOUS Victorious CD AQUEST VÍDEO TE TOTES LES CANÇÓNS, DE LA PRIMERA A L’ÚLTIMA! SI VOLEU ESCOLTAR-LA CLIQUEU AQUÍ BAIX:

PowerPoint Presentation:

Hi ha 60 capÍtols i van per la quarta temporada. A totes les temporades s'han mantinguts molt professionals i divertits . Hi ha hagut sempre bons i mals moments, però han seguit endavant . Estem esperant la cinquena temporada!

QUÈ ENS AGRADA DE VICTORIOUS :

QUÈ ENS AGRADA DE VICTORIOUS EL QUE ENS AGRADA DE VICTORIOUS SÓN LES SEVES CANÇONS I QUE ÉS DIVERTIDA... I TOT EN GENERAL!

CURIOSITATS DE VICTORIOUS:

CURIOSITATS DE VICTORIOUS Sabies que es prepara un spin-off de Victorious ? D oncs , sí, será la sèrie Sam & Cat , amb el personatge Cat , Ariana Grande, i Jennette McCurdy , de la sèrie iCarly , també de Dan Schneider. Sabies que s’han comercialitzat més de 250 articles de marxandatge de la sèrie Victorious ? Sabies que la sèrie ha guanyat més de 21 premis ?

MARXANDATGE DE VICTORIOUS:

MARXANDATGE DE VICTORIOUS

Curs 2013-2014 Sant Vicenç de Castellet:

Curs 2013-2014 Sant Vicenç de Castellet FI

Curs 2013-2014 Sant Vicenç de Castellet:

Curs 2013-2014 Sant Vicenç de Castellet FI Els Victorious de 5è Esperem que us hagi agradat!

authorStream Live Help