Hoe maak je een Facebook-bedrijfspagina

Views:
 
     
 

Presentation Description

We hopen dat je je Facebook-bedrijfspagina met succes hebt gemaakt. Als u echter problemen ondervindt met betrekking tot het proces of met een andere Facebook-taak, neem dan gerust contact op met de ondersteuning van Facebook. We helpen je om elk probleem op te lossen en maken je ervaring met Facebook soepel.

Comments

Presentation Transcript

Hoe maak je een Facebook-bedrijfspagina?:

Hoe maak je een Facebook-bedrijfspagina ?

Slide2:

Bijna iedereen heeft nu een account op Facebook. Het verbindt u gemakkelijk online met familie, vrienden en andere mensen. In deze blog helpen we u een Facebook-pagina te maken. Omdat de Facebook-bedrijfspagina de beheerder in staat stelt contact te maken met de mensen en meer leads te verzamelen. Het verlaagt ook de marketinguitgaven en verhoogt de SEO. Laten we het dus leren in 6 eenvoudige stappen:

Step-1 Registreer u op de Facebook-bedrijfspagina :

Step-1 Registreer u op de Facebook-bedrijfspagina Zoek de blauwe werkbalk, open deze en tik op de knop "Maken". Zodra u "Maken" opent, selecteert u de optie met de naam "Pagina ".

Step-2 Bedrijfsinformatie:

Step-2 Bedrijfsinformatie Nu moet u uw echte bedrijfsnaam invoeren. Kies een bedrijfscategorie zoals kleding, boekhouding of iets dat als optie wordt gegeven . Step-3 Upload profielfoto Over het algemeen vereist het bedrijfsleven een logo als profielfoto. U kunt een foto uploaden die uw bedrijfsmerk of zo vertegenwoordigt. Merk op dat de foto niet is bijgesneden.

Step-4 Nodig vrienden uit:

Step-4 Nodig vrienden uit Met Facebook kunt u nu uw persoonlijke vrienden op Facebook uitnodigen voor uw Facebook-bedrijfspagina . Step-5 aanvullende details Selecteer aan de linkerkant van het scherm en klik op 'Over'. Hier moet u aanvullende bedrijfsgegevens invoeren, zodat uw lezers het kunnen lezen .

Step-6 CTA-knop toevoegen:

Step-6 CTA-knop toevoegen Als je klaar bent met het verstrekken van extra Facebook-details, is het tijd om een knop op je pagina te maken. Tik daarvoor op de optie + Een knop toevoegen die je uiterst links ziet. Dit is een call-to-action-knop die rechtsboven op je scherm verschijnt. Het zal u helpen bij een vlotte toegankelijkheid door bedrijfsgerelateerde hulp te bieden.

Slide7:

Opmerking in stap 1 kunt u ook de paginacategorie kiezen op basis van de beschikbare opties. Na het maken van de pagina kunt u bijna alles erop bewerken. U kunt uw profielfoto wijzigen of uw contactgegevens of iets anders bewerken. Zelfs dan als u enige vorm van Facebook-ondersteuning wilt, bel dan onze expert. Een Facebook-pagina kan zeer voordelig zijn omdat het webverkeer verhoogt en helpt bij het opbouwen van merkloyaliteit.

Slide8:

We hopen dat je je Facebook-bedrijfspagina met succes hebt gemaakt. Als u echter problemen ondervindt met betrekking tot het proces of met een andere Facebook-taak, neem dan gerust contact op met de ondersteuning van Facebook . We helpen je om elk probleem op te lossen en maken je ervaring met Facebook soepel.

Neem contact op:

Neem contact op Facebook klantenservicenummer Bel nu: + 32-25885504 Source Dank je