Hoe maak je een aangepaste FaceBook-vriendenlijst?

Views:
 
     
 

Presentation Description

Je nieuwe vriendenlijst is klaar. Nu kunt u uw waardevolle herinneringen delen met een specifieke groep mensen. U hoeft zich geen zorgen te maken over anderen, omdat zij die boodschap niet kunnen zien. Neem bij vragen contact op met het nummer van de technische ondersteuning van FaceBook en ontvang direct een oplossing. We hebben een pool van technici en zeer bekwame professionals die elk Facebook-ondersteunings probleem kunnen oplossen.

Comments

Presentation Transcript

Hoe maak je een aangepaste FaceBook-vriendenlijst? :

Hoe maak je een aangepaste FaceBook-vriendenlijst?

Slide 2:

Je hebt misschien honderden of duizenden vrienden in je FaceBook-vriendenlijst. Er is een tijd dat je iets wilt delen met alleen bepaalde mensen zoals familie, vrienden, collega's en anderen. Het is duidelijk dat je geüploade status voor iedereen zichtbaar is.

Slide 3:

Maar weet je dat je een aangepaste lijst van je vrienden kunt maken om dingen op een persoonlijk niveau te delen? Ja, het is mogelijk in de Facebook-toepassing of browser. Je kunt zoveel vriendenlijsten maken als je wilt, je vriendenlijst scheiden. Laten we beginnen met het proces:

Slide 4:

Open een webbrowser op uw computer en typ Facebook Login in de zoekbalk. Druk op Enter om de resultaten te bekijken en klik op de relevante pagina om op de FaceBook-pagina te landen. Voer uw aanmeldings-ID en wachtwoord in om te beginnen met de procedure. Zorg ervoor dat u het juiste wachtwoord invoert en dat de CapsLock-toets is uitgeschakeld terwijl u hetzelfde typt.

Slide 5:

Druk op de knop Aanmelden / Inloggen om toegang te krijgen tot uw account.  Ga naar de nieuwsfeed en ga naar het gedeelte Verkennen aan de linkerkant en selecteer Vriendenlijsten.  Als u het gedeelte Vriendenlijst niet kunt vinden, klikt u op Meer bekijken en bladert u naar de juiste optie. 

Slide 6:

Zodra dit is gebeurd, wordt u doorgestuurd naar de nieuwe pagina met uw huidige vriendenlijsten. Standaard biedt Facebook u de keuze uit nauwe vrienden, kennissen en beperkt.  Om een nieuwe lijst te maken, moet u op de optie Lijst maken klikken en deze dienovereenkomstig een naam geven.

Slide 7:

Nadat u uw lijst een naam hebt gegeven, typt u de namen van uw vrienden aan wie u de lijst wilt toevoegen. Facebook zal automatisch uw naam voorstellen na het typen van 2-3 letters. Druk op de knop Maken als u klaar bent met het toevoegen van vrienden aan deze lijst. 

Slide 8:

Je nieuwe vriendenlijst is klaar. Nu kunt u uw waardevolle herinneringen delen met een specifieke groep mensen. U hoeft zich geen zorgen te maken over anderen, omdat zij die boodschap niet kunnen zien. Neem bij vragen contact op met het nummer van de  technische ondersteuning van FaceBook  en ontvang direct een oplossing. We hebben een pool van technici en zeer bekwame professionals die elk  Facebook-ondersteunings  probleem kunnen oplossen .

Neem contact op:

Facebook klantenservice nummer Bel nu: + 32-25885504 Source Dank je Neem contact op