Reunio pares p3 2012-13 s

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Escola Ei imenis CURS 2012- 2013

L’EQUIP DIRECTIU.:

L’EQUIP DIRECTIU. DIRECTORA : Sra. Tat Asso CAP D’ESTUDIS : Sra. Anna Hernández SECRETARI : Sr. Josep Margarit LES MESTRES DEL CICLE. P3: Núria P4: Ester P5: Sònia SUPORT P3, P4 I P5: Gènia i Meritxell

PowerPoint Presentation:

PSICOMOTRICITAT: ALBERT. ED. ESPECIAL. Mª ÀNGELS. ALBERT

PowerPoint Presentation:

Receptius i curiosos . Desig de conèixer i obtenir resposta. Imitadors i repetitius (ex.: no els cansa escoltar els mateixos contes). Període sensorial i motriu : Troben satisfacció amb la manipulació i experimentació. Etapa de joc simbòlic (els ajuda a conèixer la realitat). Capaços i amb desig de comunicació de les pròpies vivències. Període de maduració de l’aparell fonador (convé estimular la parla correcta). La seva motricitat segueix perfeccionant-se. Els costa compartir i esperar . CARACTERÍSTIQUES PSICOLÒGIQUES I MADURATIVES.

CARACTERÍSTIQUES DE LES ACTIVITATS.:

CARACTERÍSTIQUES DE LES ACTIVITATS. Basades sempre que es pugui en l’observació i l’experimentació. Lúdiques: Aprendre a través del joc. Interdisciplinàries (es relacionen continguts de les diferents àrees en les mateixes activitats). Respectuoses amb el nivell maduratiu. Rutinàries (donen seguretat i tranquil·litat) TIPUS D’ACTIVITATS. Amb intenció educativa (pensades per aconseguir uns objectius). Lliures i obertes.

LES CAPACITATS.:

LES CAPACITATS. Aprendre a ser i actuar d’una manera cada vegada més autònoma: el propi cos i les emocions . Joc i moviment. Aprendre a pensar i a comunicar: llenguatge matemàtic, llenguatge verbal i llenguatge artístic. Aprendre a descobrir i a tenir iniciativa: coneixement de l’entorn natural i social. Aprendre a conviure i habitar el món: coneixement de les pautes socials i de convivència, festes i esdeveniments culturals.

PowerPoint Presentation:

DESCOBERTA D’UN MATEIX I DELS ALTRES. DESCOBERTA DE L’ENTORN NATURAL I SOCIAL. COMUNICACIÓ I LLENGUATGES. Autoconeixement i gestió de les emocions. Joc i moviment. Relacions afectives i comunicatives. Autonomia personal i relacional. Exploració de l’entorn. Experimentació i interpretació. Raonament i representacions. Observar, escoltar i experimentar. Parlar, expressar i comunicar. Interpretar, representar i crear. Programa Democràtic Psicomotricitat Rutines diàries Coneixement del cos Programa d’Arquitectura i Entorn Programa de Ciències Naturals Llenguatge matemàtic Rutines Llenguatge verbal Llenguatge matemàtic Llenguatge musical Llenguatge plàstic Rutines LES ÀREES.

HORARI PERIODE ADAPTACIÓ/ HABITUAL.:

HORARI PERIODE ADAPTACIÓ/ HABITUAL . DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 9:00 9:30 HÀBITS I RUTINES DE “BON DIA”: Benvinguda// posar esmorzar i berenar// joc lliure d’espera// recollida // cançó . Encarregats: passar llista, quin temps fa, qui es queda a dinar, què dinarem, conversa. 9:30 10:30 (PIPÍ) ACTIVITATS D’APRENENTATGE (INTERACTUAR AL PATI) 10:45 11:00 ACTIVITATS “LLIURES” 11:00 11:15 RUTINES D’ESMORZAR (anar al lavabo, rentar-se les mans, esmorzar...) 11:15 12:00 ESBARJO 12:00 12:30 ACTIVITATS DIRIGIDES/TALLERS/racons 3:00 4:00 ACTIVITATS D’APRENENTATGE (dimecres i divendres pràxies/ dijous P.P. Arquitectura i Entorn) 4:00 4:30 RUTINES (recollir, anar al lavabo, rentar mans), BERENAR I COMIAT

PowerPoint Presentation:

ESMORZEM i NETEGEM COMENCEM EL DIA AMB LES RUTINES TREBALLEM UNA ESTONA Ens diem bon dia i passem llista. Què dinarem avui? I quin temps fa?

PowerPoint Presentation:

I… AL PATI !! TENIM TEMPS LLIURE PER JUGAR UNA ESTONA

FENT MÚSICA CANTEM, DANSEM I HO PASSEM MOLT BÉ !!:

FENT MÚSICA CANTEM, DANSEM I HO PASSEM MOLT BÉ !! EN PAU ! LA PEPETA!

ANEM A PSICOMOTRICITAT:

ANEM A PSICOMOTRICITAT El dia que P-3 fa psicomotricitat és: DIMECRES MATÍ Cal que portin xandall i calçat fàcil de treure i posar. Serà una activitat amb mig grup. Es compartirà amb activitats de motricitat fina i habilitat.

ELS NOSTRES PROGRAMES PEDAGÒGICS.:

ELS NOSTRES PROGRAMES PEDAGÒGICS. PROGRAMA DEMOCRÀTIC PROGRAMA DE CIÈNCIES NATURALS . PROGRAMA D’ARQUITECTURA I ENTORN.

PROGRAMA PEDAGÒGIC DE CIÈNCIES NATURALS.:

PROGRAMA PEDAGÒGIC DE CIÈNCIES NATURALS. P3. ELS CASTANYERS D’ÍNDIES DEL PATI IDENTIFICAR EL CASTANYER D’INDIA SEGUIMENT DEL CASTANYER SEGONS LES ESTACIONS OBSERVACIÓ DE FULLES, FLORS I FRUITS. REPRESENTACIÓ. AMPLIACIÓ DE VOCABULARI

PROGRAMA D’ARQUITECTURA I ENTORN.:

PROGRAMA D’ARQUITECTURA I ENTORN. P3. LA PLAÇA SANTA SUSANNA DEL MERCADAL . COMPRENSIÓ I REPRESENTACIÓ DELS ELEMENTS DE LA PLAÇA DE SANTA SUSANNA A TRAVÉS DEL LLENGUATGE MATEMÀTIC, DEL LLENGUATGE VERBAL I DEL LLENGUATGE VISUAL I PLÀSTIC.

PROGRAMA DEMOCRÀTIC.:

PROGRAMA DEMOCRÀTIC. LES ASSEMBLEES DE CLASSE. LES ASSEMBLEES GENERALS. Educar en valors i actituds democràtiques. Practicar hàbits i consignes: demanar el torn de paraula, resolució pacífica de conflictes, etc.

FESTES I TRADICIONS A L’ESCOLA:

FESTES I TRADICIONS A L’ESCOLA NADAL CARNESTOLTES I DIJOUS GRAS JORNADES CIENTÍFICO CULTURALS SANT JORDI

ALTRES ACTIVITATS:

ALTRES ACTIVITATS EL PROTAGONISTA ELS CONTES

LES SORTIDES:

LES SORTIDES SORTIDES DEL PROGRAMA DE CIÈNCIES NATURALS (una per trimestre). SORTIDES DEL PROGRAMA D’ARQUITECTURA I ENTORN (una per trimestre). ANEM A VEURE TEATRE (TGB, LA PLANETA). ANEM AL CINEMA D’ANIMACIÓ. ACTIVITATS DE LA CAIXA. EXCURSIÓ DE TOT UN DIA: CASA DE COLÒNIES HERNANDO FIERRO. CAL PORTAR XANDALL DE L’ESCOLA!!!!

NORMES i RECOMANACIONS.:

NORMES i RECOMANACIONS. Puntualitat per entrar i sortir. Avisar a la mestra en cas que la persona que reculli el nen/a no sigui l’habitual. Marcar amb el nom els estris i posar una tira al coll de la roba. Procurar vestir amb roba còmoda i sabates amb “velcro”. Per esmorzar i berenar portar un petit mos saludable (SOL i LLUNA). Pels aniversaris: obsequi per la classe, pastís no casolà... Els nens/es que presentin algun problema com ara febre, diarrea,... s’han de quedar a casa. També si tenen POLLS. Comunicar a la tutora el canvi d’adreça o núm. de telèfon LOCALITZABLE. Si un nen/a ha de fer règim al menjador, ha de portar una nota escrita dels pares. Portar un got amb nansa per penjar. Un o dos pares de cada nivell seran delegats de curs: Laia Pèlach i Laura Balat. Portar una capsa de mocadors de paper i tovalloletes qui no les hagi portat. Recomanem que aneu treballant a casa els hàbits d’autonomia. Durant l’horari escolar, només es donarà medicament quan sigui imprescindible i acompanyat de la prescripció mèdica i autorització de la família.

INFORMACIONS GENERALS.:

INFORMACIONS GENERALS. INFORMES. Finals de gener i juny. ENTREVISTES. Després del 1r informe. CALENDARI ESCOLAR. http://www.xtec.net/ceipeiximenis/ QUOTA per sortides (acompanyants) i material (folis i fotocòpies...). Aquest curs s’han demanat 75€.

GRÀCIES PER VENIR!!!!!!!!!!:

GRÀCIES PER VENIR!!!!!!!!!! BON NADAL!

PowerPoint Presentation:

PRECS I PREGUNTES

authorStream Live Help