Megtalálni a hitet

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd Tommy's Window Diashow Megtalálni a hitet Isten igéje a hit alapja

Slide 2: 

Isten ajándéka, amely mindenki számára elérhető, aki akarja.

Slide 3: 

Az a gond, hogy az emberek többsége nem akarja a hitet, amíg nincs rá szükségük, aztán hirtelen észreveszik, hogy nincs hitük, amely most nagyon szükséges, mert hiányzik nekik az Isten igéjének alapja. Hogyan is hihetnének valamiben, amiről alig tudnak valamit vagy egyáltalán semmit?

Slide 4: 

Az Istenbe vetett hit az Ő igéjén alapszik. Ahogy nincs jó építmény jó alap nélkül, ugyanúgy nem lehet szilárd hit az Isten igéjének alapja nélkül.

Slide 5: 

Ha úgy érzed, hogy a hited gyenge, akkor itt az egyszerű gyógymód: Isten igéje által érik a hited.

Slide 6: 

A hit létrejön és növekszik az Isten igéjének hallgatása által. (Rómaiakhoz 10:17). Ha hűen olvasod és tanulmányozod Isten szavát, gondolkodsz rajta vagy netán fejből tanulod, minden szó inspirál majd, erősít és növeli a hitedet.

Slide 7: 

Töltsd meg az értelmed és szíved pozitív, lelkesítő, erősítő és hitet formáló gondolatokkal az Ő igéjéből és hamarosan ámulni fogsz a hited felett, amid lesz – valódi hit; olyan, amely minden próbát kiáll, az, amely csodákat művel és az a fajta hit, amely nem múlik el – amely az Ő igéjének kőkemény alapján alapszik!

Slide 8: 

Az ész dolga, hogy megpróbáljuk elérni a hitet. De elfogadni a hitet az Ő igéje által, az Isten kegyelme. www.tommyswindow.com További PowerPoint prezetációkat itt talál: Kérlek, oszd meg másokkal Maga az Isten igéje összefonódik a természetfeletti erővel, amely a hited által felszabadul. Szöveg: David Brandt Berg

authorStream Live Help