Origen de la Vida

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

UNITAT 4 UN PLANETA VIU

Slide 2: 

ÍNDEX TEORIES SOBRE L’ORIGEN DE LA VIDA SÍNTESI PREBIÒTICA LES PRIMERES FORMES BIOLÒGIQUES: LES CÈL·LULES CREACIONISME, FIXISME, CATASTROFISME I LAMARCKISME CHARLES DARWIN I LA TEORIA DE L'EVOLUCIÓ EVOLUCIÓ DELS HOMÍNIDS CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES DEL PROCÉS D’HOMINITZACIÓ ENLLAÇOS Unitat 4. Un planeta viu

TEORIES SOBRE L’ORIGEN DE LA VIDA : 

Unitat 4. Un planeta viu TEORIES SOBRE L’ORIGEN DE LA VIDA

SÍNTESI PREBIÒTICA : 

En els últims cinquanta anys s’han desenvolupat diferents esquemes de reaccions possibles en la Terra, amb una idea comuna: l’aparició de la vida a la Terra va anar precedida d’una seqüència gradual d’esdeveniments químics. Unitat 4. Un planeta viu SÍNTESI PREBIÒTICA Aquestes teories, que intenten explicar l’origen de la matèria orgànica, no aporten evidències suficients per acceptar-ne cap com a model definitiu.

LES PRIMERES FORMES BIOLÒGIQUES: LES CÈL·LULES : 

LES PRIMERES FORMES BIOLÒGIQUES: LES CÈL·LULES Unitat 4. Un planeta viu La cèl·lula és la unitat bàsica d’organització biològica des d’un punt de vista funcional: sistema més simple amb automanteniment i autoreproducció.

CREACIONISME, FIXISME, CATASTROFISME I LAMARCKISME : 

CREACIONISME, FIXISME, CATASTROFISME I LAMARCKISME Unitat 4. Un planeta viu

CHARLES DARWIN I LA TEORIA DE L'EVOLUCIÓ : 

CHARLES DARWIN I LA TEORIA DE L'EVOLUCIÓ Unitat 4. Un planeta viu

EVOLUCIÓ DELS HOMÍNIDS : 

EVOLUCIÓ DELS HOMÍNIDS Homínid: terme amb què es coneix els representants de la família biològica a què pertanyem, i de la qual som l’únic gènere (Homo) i l’única espècie (sapiens) que viu en l’actualitat. Avui dia s’accepta que els grans simis actuals i els humans són els descendents d’un únic avantpassat comú, un primat superior que va viure a Àfrica fa ara uns 35 milions d’anys. Unitat 4. Un planeta viu gibó (fa 24 milions d’anys) orangutan (fa 15 milions d’anys) goril·la (fa 8 milions d’anys) ximpanzé (fa 7 milions d’anys) homínids (fa 7 milions d’anys)

CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES DEL PROCÉS D’HOMINITZACIÓ : 

CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES DEL PROCÉS D’HOMINITZACIÓ Unitat 4. Un planeta viu

ENLLAÇOS : 

ENLLAÇOS Evolució humana Origen de la vida Charles Darwin Unitat 4. Un planeta viu

authorStream Live Help