Идентитет на интернету

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Презентацију урадила Ивана

Comments

Presentation Transcript

Идентитет на интернету :

Идентитет на интернету Машинска техничка шклола “14. октобар ” Краљево

ИДЕНТИТЕТ – скуп особина (позитивних и негативних) које нас чине као особе. :

ИДЕНТИТЕТ – скуп особина (позитивних и негативних) које нас чине као особе. 

Шта је наш интернет идентитет?:

Шта је наш интернет идентитет?   Наше представљање на интернету и слика коју остављамо о себи се огледа кроз наш профил, фотографије које делимо, коментаре које остављамо, групе којима се придружујемо, пријатеље које прихватамо, видео записе које делимо, активности које пратимо и у којима учествујемо... 

Запамтите да на интернету нема опције "undo"  у највећем броју случајева шта сте урадили, урадили сте.:

Запамтите да на интернету нема опције "undo"  у највећем броју случајева шта сте урадили, урадили сте. Уколико, на пример, објавите своју фотографију на некој од друштвених мрежа, нећете моћи да контролишете начин на који се она даље користи, копира или архивира.

Подесите профил:

Подесите профил Профил је место где људи могу да пронађу  основне информације о вама.  Водите рачуна какву слику постављате на свој профил.  Помозите пријатељима да вас пронађу тако што ћете додати основне информације на профил. Контролишите подешавања дељења.

Можда вам се чини да ово није важно, али запамтите интернет не заборавља. Размислите ко све може да види ваше активности на интернету и какву слику о себи стварате својим активностима. :

Можда вам се чини да ово није важно, али запамтите интернет не заборавља. Размислите ко све може да види ваше активности на интернету и какву слику о себи стварате својим активностима. 

Како ћемо се представити и шта ћемо приказати зависи од нас самих.:

Како ћемо се представити и шта ћемо приказати зависи од нас самих. Ђурађевић Ивана

authorStream Live Help