Ο άνεργος !!!

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

ΑΝΕΡΓΟΣ :

ΑΝΕΡΓΟΣ

Ενας άνεργος κάνει αίτηση στή Microsoft για την θέση ενός εργάτη καθαριότητας :

Ενας άνεργος κάνει αίτηση στή Microsoft για την θέση ενός εργάτη καθαριότητας

Ο διευθυντής προσωπικού τον καλεί για μια συνέντευξη , και τον υποβάλλει σε μερικά τέστ.:

Ο διευθυντής προσωπικού τον καλεί για μια συνέντευξη , και τον υποβάλλει σε μερικά τέστ.

Τέλος του ανακοινώνει: Πήρες την δουλειά, μόνο δώσε μου το e-mail σου ώστε να σού στείλω την σύμβαση εργασίας καθώς και την ημερομηνία πού ξεκινάς δουλειά.:

Τέλος του ανακοινώνει: Πήρες την δουλειά, μόνο δώσε μου το e-mail σου ώστε να σού στείλω την σύμβαση εργασίας καθώς και την ημερομηνία πού ξεκινάς δουλειά.

Ο άνεργος σε δύσκολη θέση, απαντά ότι δεν έχει computer και ως εκ τουτου ούτε e-mail.:

Ο άνεργος σε δύσκολη θέση, απαντά ότι δεν έχει computer και ως εκ τουτου ούτε e-mail.

Ο Διευθυντής προσωπικού του ανακοινώνει ότι αν δεν έχει e-mail στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εργαστεί.:

Ο Διευθυντής προσωπικού του ανακοινώνει ότι αν δεν έχει e-mail στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εργαστεί.

Ο άνεργος φεύγει με κακή διάθεση και μην ξέροντας τι να κάνει με τα τελευταία του $10 στην τσέπη. Τελικά αποφασίζει να μπεί σε ένα supermarket και να αγοράσει ένα 5κιλο κουτί φράουλες.:

Ο άνεργος φεύγει με κακή διάθεση και μην ξέροντας τι να κάνει με τα τελευταία του $10 στην τσέπη. Τελικά αποφασίζει να μπεί σε ένα supermarket και να αγοράσει ένα 5κιλο κουτί φράουλες.

Ξεκινάει μια προσπάθεια πόρτα – πόρτα να πουλήσει τις φράουλες με το κιλό. Καταφέρνει να διπλασιάσει το κεφάλαιό του σε 2 ώρες. Επαναλαμβάνει την διαδικασία 3 ακόμη φορές, και πάει σπίτι με $60 στην τσέπη.:

Ξεκινάει μια προσπάθεια πόρτα – πόρτα να πουλήσει τις φράουλες με το κιλό. Καταφέρνει να διπλασιάσει το κεφάλαιό του σε 2 ώρες. Επαναλαμβάνει την διαδικασία 3 ακόμη φορές, και πάει σπίτι με $60 στην τσέπη.

Βλέπει ότι μπορεί να επιβιώσει μ’ αυτόν τον τρόπο. Ξεκινά κάθε μέρα νωρίτερα, και γυρίζει σπίτι αργότερα. Ετσι τριπλασιάζει ή τετραπλασιάζει τά λεφτά του κάθε μέρα.:

Βλέπει ότι μπορεί να επιβιώσει μ’ αυτόν τον τρόπο. Ξεκινά κάθε μέρα νωρίτερα, και γυρίζει σπίτι αργότερα. Ετσι τριπλασιάζει ή τετραπλασιάζει τά λεφτά του κάθε μέρα.

Λίγο αργότερα, αγοράζει ένα καρότσι, το αλλάζει αργότερα σε φορτηγό, και σύντομα γίνεται ιδιοκτήτης ολόκληρου στόλου φορτηγών μεταφοράς. :

Λίγο αργότερα, αγοράζει ένα καρότσι, το αλλάζει αργότερα σε φορτηγό, και σύντομα γίνεται ιδιοκτήτης ολόκληρου στόλου φορτηγών μεταφοράς.

5 Χρόνια περνούν… :

5 Χρόνια περνούν…

Ο «άνεργος» είναι τώρα ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης αλυσίδας διατροφής στις USA:

Ο «άνεργος» είναι τώρα ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης αλυσίδας διατροφής στις USA

Τώρα αρχίζει να σκέπτεται για το μέλλον του και την οικογένειά του και αποφασίζει να κάνει μια ασφάλεια ζωής. Καλεί έναν ασφαλιστή, και διαλέγει ένα καλό πρόγραμμα. Στο τέλος των διαπραγματεύσεων ο ασφαλιστής του ζητάει τό e-mail του για να του στείλει την επικύρωση του ασφαλιστηρίου. :

Τώρα αρχίζει να σκέπτεται για το μέλλον του και την οικογένειά του και αποφασίζει να κάνει μια ασφάλεια ζωής. Καλεί έναν ασφαλιστή, και διαλέγει ένα καλό πρόγραμμα. Στο τέλος των διαπραγματεύσεων ο ασφαλιστής του ζητάει τό e-mail του για να του στείλει την επικύρωση του ασφαλιστηρίου.

Ο «άνεργος» του λέει ότι δεν έχει e-mail! Παράξενο, λέει ο ασφαλιστής, Δεν έχετε e-mail και παρ’ όλα αυτά χτίσατε αυτή την αυτοκρατορία. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα είχατε γίνει αν ήχατε διεύθυνση e-mail. :

Ο «άνεργος» του λέει ότι δεν έχει e-mail! Παράξενο, λέει ο ασφαλιστής, Δεν έχετε e-mail και παρ’ όλα αυτά χτίσατε αυτή την αυτοκρατορία. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα είχατε γίνει αν ήχατε διεύθυνση e-mail.

Ο «άνεργος» σκέφτεται για λίγο και απαντά: ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥΑΛΕΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ MICROSOFT!:

Ο «άνεργος» σκέφτεται για λίγο και απαντά: ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥΑΛΕΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ MICROSOFT!

Δίδαγμα 1 της ιστορίας: Τό internet δεν λύνει όλα τά προβλήματα στις ζωές μας!:

Δίδαγμα 1 της ιστορίας: Τό internet δεν λύνει όλα τά προβλήματα στις ζωές μας!

Δίδαγμα 2 της ιστορίας: Όταν δεν έχεις e-mail αλλά εργαστείς σκληρά μπορεί να γίνεις εκατομμυριούχος! :

Δίδαγμα 2 της ιστορίας: Όταν δεν έχεις e-mail αλλά εργαστείς σκληρά μπορεί να γίνεις εκατομμυριούχος!

Δίδαγμα 3 της ιστορίας: Λάβατε αυτή την ιστορία μέσω e-mail. Ως εκ τούτου είστε πλησιέστερα στον καθαριστή παρά στον εκατομμυριούχο! :

Δίδαγμα 3 της ιστορίας: Λάβατε αυτή την ιστορία μέσω e-mail. Ως εκ τούτου είστε πλησιέστερα στον καθαριστή παρά στον εκατομμυριούχο!

Όπως και νάναι, ας έχετε μία ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ. :

Όπως και νάναι, ας έχετε μία ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ.

Μην απαντήσετε σ’ αυτό τό e-mail επειδή έχω βγεί έξω να ψωνίσω φράουλες!!!:

Μην απαντήσετε σ’ αυτό τό e-mail επειδή έχω βγεί έξω να ψωνίσω φράουλες!!! ENDE

authorStream Live Help