Tesla kunngjør samarbeid for å utvikle nye anti-korrosjon belegg

Views:
 
     
 

Presentation Description

http://www.inddist.com/news/2013/03/Tesla-Announces-Partnership-Develop-New-anti-corrosion-Coatings Nord Canton, OH-Tesla NanoCoatings, en ledende produsent av high-tech, korrosjonshindrende belegg for olje og gassindustrien og militære bruker, har annonsert en ny forskning og utvikling partnerskap med University of Akron, ifølge Tesla President og grunnlegger Todd Hawkins. "Korrosjon problemet er en massiv problemet i amerikanske industrien i dag. Vi startet ut serverer amerikanske militære markedet med svært effektive korrosjon-kontroll belegg for å beskytte deres stålkonstruksjoner, ved hjelp av karbonnanorør. Vi er nå å utvide inn i olje- og gass industrien, og inn i beskyttende industrielle vedlikehold belegg. Men det er så mye å gjøre,"sier Hawkins.

Comments

Presentation Transcript

Avanti Developers Group Tokyo:

Avanti Developers Group Tokyo Tesla kunngjør samarbeid for å utvikle nye anti- korrosjon belegg

PowerPoint Presentation:

Nord Canton, OH-Tesla NanoCoatings , en ledende produsent av high-tech, korrosjonshindrende belegg for olje og gassindustrien og militære bruker , har annonsert en ny forskning og utvikling partnerskap med University of Akron, ifølge Tesla President og grunnlegger Todd Hawkins. " Korrosjon problemet er en massiv problemet i amerikanske industrien i dag. Vi startet ut serverer amerikanske militære markedet med svært effektive korrosjon-kontroll belegg for å beskytte deres stålkonstruksjoner , ved hjelp av karbonnanorør . Vi er nå å utvide inn i olje - og gass industrien , og inn i beskyttende industrielle vedlikehold belegg . Men det er så mye å gjøre ," sier Hawkins. " Vårt partnerskap med University of Akron, den øverste forskningsuniversitet i dette feltet , vil resultere i så mange flere programmer og så mange flere løsninger på problemer for korrosjon ," sa han .

PowerPoint Presentation:

Planen , er ifølge Hawkins, å integrere forskningsarbeid på korrosjon av to verdenskjente Tesla NanoCoatings ' forskere med forskning utført av polymer engineering fakultet og hovedfagsstudenter ved Universitetet i Akron. Svar på forespørsler fra industri og Department of Defense ( DoD ) lansert universitetet National Center for utdanning og forskning på korrosjon og materiale ytelse (NCERCAMP) i 2010 som en kritisk ressurs å minimere virkningen av korrosjon og redusere livssyklus-kostnader av utstyr og infrastruktur . Dr. Jorma Virtanen, Tesla's Chief Nanoscientist og Charles Simpson, Teslas teknisk direktør , vil være "imbedded" inn i Polymer Engineering avdelingen , og vil samarbeide med University of Akron fakultetet på alle korrosjon forskningsprosjekter .

PowerPoint Presentation:

" Målet her er å dele ressurser og maksimere kommersialisering og forskning potensial , ikke bare til fordel for våre to organisasjoner , men til fordel for det industrielle samfunnet også . For eksempel vi envision dette partnerskapet slik at våre to organisasjoner å løse kritiske korrosjon problemer i marine, korrosjon under isolasjon og mange flere ," sier Hawkins. Dr. Mark Soucek , Professor of Polymer Engineering og kjemi , kommenterte "Vi er svært glade for å arbeide med Tesla NanoCoatings fordi partnerskap utnytter bred erfaring av Tesla NanoCoatings forskere og lærere og studenter på Universitetet i Akron .“ Jorma Virtanen har vært en viktig figur i nanoteknologi i mer enn 40 år , i både akademia og industri . Hans teknologi ble valgt som " Beste Nanoproduct i verden-2006" i Tokyo NanoExhibition . Hans akademiske forskning har fokusert hovedsakelig på karbon nanoteknologi og biofysikk . Dr. Virtanen er ansvarlig for en rekke patenter på en rekke felt av bruk . Han har en Bachelorgrad i kjemi , en MS i kjemi og matematikk og en PH.D i kjemi , alt fra Helsingfors universitet .

PowerPoint Presentation:

Simpson ble teknisk sjef , produkt utvikling spesialist og kjemiker for Sherwin-Williams co i Cleveland, Ohio i nesten 30 år , som spesialiserer seg på anti- korrosjon feltet . Han er aktiv i Cleveland belegg Society, American Chemical Society og The National Association of korrosjon Engineers. Han har snakket mye og publisert mange artikler om emnet av korrosjon . Han har en BS og MS i kjemi fra Cleveland State University. Om Tesla NanoCoatings Tesla NanoCoatings , Inc. er en teknologiselskap basert i North Canton. Selskapet er over fem år gammel med en nåværende produktlinjen -- Teslan ®, en svært effektiv korrosjon kontroll belegg for strukturelle stål utnytte karbonnanorør , som self-assemble i tau strukturer , noe som gjør dem svært ledende , tøff og fleksibel . Teslan ble utviklet i samarbeid med US Army ingeniør Research and Development Center, bygging Engineering Research Laboratory (ERDC-CERL), Champaign, Illinois

PowerPoint Presentation:

Source Link: http ://www.inddist.com/news/2013/03/Tesla-Announces-Partnership-Develop-New-anti-corrosion-Coatings Yelp gruppe : http :// www.yelp.no/biz/the-avanti-group-real-estate-broker-london Relatert gruppe : http://theavantigroupinc.quora.com/review-of-the-avanti-group-Tokyo-About-Us