Ръководство за определяне размера на бебешки и детски номера за обувки

Views:
 
     
 

Presentation Description

Ръководство за определяне размера на бебешки и детски номера за обувки

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

Ръководство за определяне размера на бебешки и детски номера за обувки Бебешките крачета са изградени от изключително фини и гъвкави кости и е от изключително значение да изберем правилния размер детски обувки за да предотвратим бъдещи деформации на костната структура на ходилото. За да изберем правилния размер обувки най-напред трябва да определим верния размер на ходилото на нашето бебе следвайки следните инструкции: 1. Най-лесно това става с помощта на бял лист хартия молив и линийка рулетка. 2. Поставяме листа на пода и се стремим той да не мърда за по-добро закрепване може да се ползва тиксо.

slide 2:

3. Слагаме бебето-детето да стъпи върху листа и маркираме с молива върху листа края на върха на пръстите му и края на петичките. 4. След което измерваме разстоянието между двата маркера.

slide 3:

5. Измерили ходилото на детето преди избора на буйки или обувки трябва да имаме предвид и сезона в който се намираме и дали ще бъдат носени с тънък или по-дебел чорап както и да предвидим авансово пространство за израстването на крачето като препоръчително е то да е в рамките на 05 до 1см. 6. Готови сме за пазаруване. Почти всеки производител на обувки предоставя схема със своите размери отговарящи на определена дължина в сантиметри инчове и т.н. Ето и приблизителни стойности на номерацията за детски обувки в Англия Европа и САЩ: А в света на смартфоните и таблетите нещата се случват все по-лесно компанията Stride Rite вече е разработила приложение което ще ви помогне да определите размера на крачето на вашето дете. Приложението за iOS ще откриете на следния адрес:

slide 4:

- https://itunes.apple.com/us/app/ritefit/id927025202mt8 Това ръководство бе изготвено с любезното съдействие на ФЪНКИ КИДС ЕООД вносител на детски и бебешки дрехи от Англия. За контакти с фирмата: Уеб сайт Facebook Twitter Google + Linkedin Pinterest