Hoe niet te vallen fout van web fraude

Views:
 
     
 

Presentation Description

Bron: http://www.stuff.co.nz/marlborough-express/news/8702239/How-not-to-fall-foul-of-web-fraud BP Spain Holdings Madrid Articles, Hoe niet te vallen fout van web fraude Marketeers aankleden online winkelen als een luchtig droom, maar het kan snel veranderen in een nachtmerrie. Je hart begint stampende elke keer wordt gevraagd uw naam en het voelen kan als iedereen na uw credit card gegevens is. Soms moet je gewoon jezelf eraan te herinneren dat als het lijkt te mooi om waar te zijn, het waarschijnlijk is. NetSafe van cyber veiligheid seminaries in Marlborough deze maand geprobeerd om mensen enkele tips over hoe om te ruiken een digitale rat.

Comments

Presentation Transcript

Hoe niet te vallen fout van web fraude:

Hoe niet te vallen fout van web fraude BP Holdings Barcelona & Madrid Spain

PowerPoint Presentation:

Marketeers aankleden online winkelen als een luchtig droom, maar het kan snel veranderen in een nachtmerrie. Je hart begint stampende elke keer wordt gevraagd uw naam en het voelen kan als iedereen na uw credit card gegevens is. Soms moet je gewoon jezelf eraan te herinneren dat als het lijkt te mooi om waar te zijn, het waarschijnlijk is. NetSafe van cyber veiligheid seminaries in Marlborough deze maand geprobeerd om mensen enkele tips over hoe om te ruiken een digitale rat. Bron: http://www.stuff.co.nz/marlborough-express/news/8702239/How-not-to-fall-foul-of-web-fraud

PowerPoint Presentation:

Bron: http://www.stuff.co.nz/marlborough-express/news/8702239/How-not-to-fall-foul-of-web-fraud "Zij zullen zeggen wij zal trouwen en gelukkig leven - dan vragen voor een andere betaling," vertelde Netsafe operations manager Lee Chisholm een groep. Nieuw-Zeelanders werden bedrogen uit meer dan $1,406,400 in online dating oplichting vorig jaar. MS Chisholm legt aan één groep the heartbreak die komen kan na een val head over heels online. Tijdens een bijeenkomst in Picton draai een paar van de oudere gezichten op de grootte van de zwendel telling. Bekijk Video De senior generaties zijn belangrijkste doelstellingen voor het dateren van oplichters die spelen op genegenheid, opbouwen van vertrouwen en vinden steeds meer inventieve manieren om geld te vragen, zegt ze.

PowerPoint Presentation:

Bron: http://www.stuff.co.nz/marlborough-express/news/8702239/How-not-to-fall-foul-of-web-fraud De dating website eventueel meer geld om te vernieuwen een abonnement en houden de twee contact of de oh-zo-mooie dame wil meer geld voor een bezoek aan haar zieke vader. Ongeacht de reden, kunnen kiwi's die denken dat ze hebben gevonden liefde online uiteindelijk betalen voor het door middel van de tanden. "Romance scams zijn degenen die het meeste geld uit Nieuw-Zeeland die zijn gemeld aan ons hebben getrokken," Ms Chisholm vertelt de groep. "Het is moeilijk om te weten van de werkelijke grootte van het probleem, zoals veel van het niet-aangegeven gaat - het iedereen, vooral de ouderen beïnvloeden kan. Zij kunnen worden misleid als ze niet erg vertrouwd zijn met computers.

PowerPoint Presentation:

Bron: http://www.stuff.co.nz/marlborough-express/news/8702239/How-not-to-fall-foul-of-web-fraud "Meest later in het leven te komen en deze zwendel kunnen heel geloofwaardig zijn voor hen." Dit jaar was er het verhaal van een voormalige Regionale Raad van Taranaki finance manager opgelicht uit $862,400 door Australische dating agentschap ware liefde Corp, vanaf 2006. Hij viel voor een vrouw genaamd Angie Jovic, die bleek te zijn ware liefde directeur Hollie Veall, en was ervan overtuigd in de uitgaven van meer dan $400.000 op haar. Hij blies ook honderden duizenden dollars zijn dating bedrijf lidmaatschap upgraden nadat ze beloofde ze zou betalen het geld en hem te huwen. Ze gedaan nooit.

PowerPoint Presentation:

Bron: http://www.stuff.co.nz/marlborough-express/news/8702239/How-not-to-fall-foul-of-web-fraud NetSafe ontvangen vorig jaar van online dating en romantiek fraude 61 meldingen. Het was niet de meest voorkomende categorie maar was zeker de meest kostbare. Gerelateerd artikel: http://forum.sofeminine.co.uk/forum/f52/__f56077_f52-Bp-holdings-reviews-and-press-releases-scam-alert.html De grootste oplichterij categorie was bankieren, phishing en valse belastingrestituties, met een totaal van 277 rapporten en $21.600 gestolen. Alle up, werden honderden Nieuw-Zeelanders opgelicht uit een totaal van $1,838,446.77 online vorig jaar. Slachtoffers aanroepen vaak niet terug een verdachte nummer omdat het is gewoon een fake dat het reële getal wordt omgeleid via. E-mail hackers en oplichters zijn te moeilijk op te sporen, omdat ze hun verbindingen omleiden. Een vrouw in het publiek gedeeld een ervaring met e-mail-fraude. Haar moeder ontving een brief van haar nichtje's e-mailaccount zeggen ze had zijn overvallen op vakantie en sommige snelle geld nodig om te kijken na zelf.

PowerPoint Presentation:

Bron: http://www.stuff.co.nz/marlborough-express/news/8702239/How-not-to-fall-foul-of-web-fraud Ze belde haar nichtje te controleren en vond het was een hoax en haar e-mail account was gehackt. "Al heel vaak we krijgen mensen zeggen dat hun e-mail account is gehackt of hun sociale media-account - de waarheid is heel vaak dat de persoon heeft net hun wachtwoord geraden omdat het was te simpel of ze dezelfde voor alles gebruikt," zei Ms Chisholm. De scamming statistieken voelde wrede en de fractie geluisterd. Een middelbare leeftijd vrouw had is haar hoofd knikken en toegelaten een fake PayPal pagina haar had bedrogen toen ze probeerde te maken van een online aankoop. Verwante Video bekijken: http://vimeo.com/62677996 "Het leek identiek aan een officiële betalingspagina, dus hoe kan je vertellen?"

PowerPoint Presentation:

Bron: http://www.stuff.co.nz/marlborough-express/news/8702239/How-not-to-fall-foul-of-web-fraud MS Chisholm zei dat er geen eenvoudige oplossing. Mensen nodig om te controleren of de URL van de webpagina, die haar internet-adres is, had het dezelfde huisadres en was verbonden met de rest van de site. "Don't trust een site alleen maar omdat het kreeg. co.nz - iedereen in de wereld kunt een domein van Nieuw-Zeeland," zegt ze. "Veel van de online betalingen worden gedaan via Western Union - ze niet de overdrachten te traceren zodat u er zeker van die u verstuurt het aan, geef ze een gesprek of te weten te komen over hun reputatie van een vriend of online als kunt." Online veilinghuis handel Me was goed op de bescherming van mensen en hadden versterkt de gebruiker-geldigheid gecontroleerd om ervoor te zorgen dat gebruikers waren wie ze zei dat ze waren.

PowerPoint Presentation:

Bron: http://www.stuff.co.nz/marlborough-express/news/8702239/How-not-to-fall-foul-of-web-fraud De grootste stijging van onbetrouwbare dealers was van mensen maken kopen en verkopen Facebook-pagina's die vaak links kopers me af waar de verkoper ging. "GHD [stijltangen] zijn een van de grootste zwendel items - ze kosten honderden in winkels en mensen bieden ze goedkoop online. Enkel ben zorgvuldig die u koopt van. U zou niet $500 geven aan een vreemdeling op straat te gaan en kopen u een goedkope iPhone." De helft van het publiek gesteld hun handen toen ze vroeg hoeveel was geroepen door mensen beweren dat ze werkte voor een bedrijf dat gezocht om hun computer te controleren en vroeg voor hun log-in details. De groep gedeeld een gemeenschappelijke weten grijns. Ze vergeleek het

authorStream Live Help